Vierdaagse Marbella zoekt vrienden

door admin
Vierdaagse Marbella zoekt vrienden

Dat de vierdaagse in Zuid-Spanje al jaren een groot succes is, is mede te danken aan de bijdrage die diverse bedrijven en instellingen leveren. Het gaat dan om bijdragen in geld, producten of diensten. Heeft u een bedrijf of levert u producten of diensten die van pas kunnen komen voor de wandelaars of de organisatie tijdens de vier dagen in oktober aanstaande? neem dan contact op met de organisatie.  

De Vrienden van M4DW

Buiten de sponsor-mogelijkheden hebben ook enkele mensen die de M4DW een warm hart toedragen en zich al jaren als vrijwilliger aanmelden zich verenigd in ‘De Vrienden van M4DW’. Als lid van deze vriendenclub steunt u, als bedrijf of particulier, het wandelevenement. Door de bijdragen van vele vrienden kunnen bepaalde onderdelen van het evenement mogelijk gemaakt worden,  zoals bijvoorbeeld de watervoorziening op de route of extra muziekoptredens.

Maar uw steun is meer dan financieel, u laat zien dat menigeen M4DW een warm hart toedraagt! Als vriend van M4DW ontvangt u onder andere een deelnamebewijs en een uitnodiging voor de officiële openingsreceptie. 

Voor het evenement dat dit jaar van 12 tot en met 16 oktober wordt gehouden zoekt de organisatie opnieuw ‘Vrienden van M4DW’. Een bijdrage levert u grote dankbaarheid op van wandelaars en organisatie en u wordt als ‘Vriend van M4DW’ vermeld op de website. Stuur een e-mail naar friends@marbella4dayswalking.com voor meer informatie en voor de gegevens voor de betaling. Neem contact met ons op voor meer details.

Meld je aan voor deelname aan de vierdaagse voor 1 of meerdere dagen aan via deze link. Deelname voor 1 dag kost 13 euro, 2 dagen 26 euro, 3 dagen 39 euro en 4 dagen kost 45 euro.

Dit vind je misschien ook leuk