Erfrecht en erfbelasting in Spanje: gratis informatiemiddag

door admin
Erfrecht en erfbelasting in Spanje: gratis informatiemiddag

Ziet u ook door de bomen het bos niet meer na alles wat er aan de Costa’s in Spanje is geroepen en geschreven over de veranderingen op het gebied van het (internationaal) erfrecht per 17 augustus 2015?

Hoe kunt u er met 100% zekerheid voor zorgen dat uw partner of echtgenoot na uw overlijden niet in de kou staat, ondanks dat u woont of bezit heeft in Spanje, of voorkomen dat uw nabestaanden in dat geval aan hun lot worden overgelaten in dit juridisch en fiscaal vaak onnavolgbare land?

Hoe kunt u voorkomen dat, als u aan het dementeren bent of door een andere oorzaak tijdelijk of permanent niet in staat bent om uw belangen te behartigen, er dingen gebeuren die u niet had gewild?

Gratis informatiemiddag

Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen is binnenkort ‘te gast’ op een door Euro Economics Marbella georganiseerde gratis informatiemiddag, en zal op die middag een lezing geven over erfrecht, erfbelasting en de juridische bescherming van Nederlanders die wonen of bezit hebben in Spanje.

Alles in perspectief

De ‘Spanje-notarissen’ van Hak & Rein Vos zetten voor u alles weer even in perspectief. Mr. J.T. (Judy) Tromp en Mr. R.L. (Renato) Zanardi zullen tijdens deze lezing, die als titel heeft “Uw (levens)testament, wie geeft u het vertrouwen?”, aan alle genoemde onderwerpen aandacht besteden.

Wanneer en waar?

De informatiemiddag vindt plaats op 11 mei aanstaande in Marbella om 15:30 uur in het La Meridiana del Alabardero. Na de lezing zal er uitgebreid gelegenheid zijn om onder het genot van een drankje na te praten.

Aanmelden

U kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar: marbella@euroeconomics.com of spanje@hakreinvos.nl. U kunt ook bellen met het kantoor van Euro Economics: 952 859 380 of het kantoor van Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen: 965 020 254 (vanuit Spanje) of 0320-247394 (vanuit Nederland). Er zijn geen kosten of verplichtingen verbonden aan deelname. 

Dit vind je misschien ook leuk