Één jaar succesvol Gimbrère Theater

door admin
Één jaar succesvol Gimbrère Theater

Het afgelopen jaar werden er mooie en inspirerende avonden georganiseerd in het Gimbrère Theater. Hieronder bijvoorbeeld de opening met Peter Faber, een avond van de vriendschap met Peter R. de Vries, een avondje voetbal met Chris van Nijnatten, een Jeroen Boschavond en een beroepshacker aan het woord met ‘hoe veilig is je werkomgeving’? Op 14 april was er een zeer interessante lezing over het (a)sociale brein door Prof. dr. Margriet Sitskoorn. Via deze link is een sfeerimpressie van deze avond te zien.

Weg met die verkooppraatjes!!

De volgende presentatie vindt plaats op 25 mei. Deze krijgt als titel \’Weg met die verkooppraatjes!! Het gaat steeds meer om echte aandacht en echte interesse. Jij, de persoon achter het bedrijf maakt het verschil. Aan de orde komt hoe je op een onverwachte manier, op onverwachte momenten en met een onverwachte boodschap onderscheidend kunt zijn. Je kunt je tijdens deze presentatie laten inspireren zodat je ook succesvoller zult gaan verkopen in de nieuwe economie. De presentator Daniëlle de Jonge brengt haar kennis over met humor en aansprekende voorbeelden. Zij is spreker, trainer en auteur van de bestsellers ‘Verleid de klant’ en ‘Human2Human: de echte klantrelatie’. Aan het einde van deze avond weet je precies welke drie stappen je moet zetten om je te onderscheiden in het zakendoen.

Programma

Het programma begint om 19:30 uur met een inloop. Om 20:00 uur begint de presentatie met halverwege een pauze. Om 21:30 uur wordt er een borrel aangeboden door Gimbrère Theater. Meld je aan via deze link. Voor bedrijven is het ook mogelijk om het theater als inspirerende omgeving te gebruiken voor eigen bijeenkomsten.

Om op de hoogte te blijven van de presentaties en voorstellingen in het Gimbrère Theater, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Dit kan onderaan de pagina die opent via deze link

 

Gimbrère Advocaten Spanje

Ook in Spanje sta je sterk met Gimbrère Advocaten. Vanuit de kantoren in Barcelona, Madrid en Marbella helpen onze tweetalige advocaten en adviseurs Nederlanders in heel Spanje, waaronder ook de Spaanse eilanden Ibiza, Mallorca en Menorca. Daarnaast hebben we twee vestigingen in Nederland: in Breda en Amsterdam. Onze advocaten in Spanje en Nederland werken nauw samen en hebben veel kennis van het Spaans en Nederlands recht.

 

Dit vind je misschien ook leuk