Belgian Summer Night aan de Costa del Sol

door admin
Belgian Summer Night aan de Costa del Sol

De aanwezigen worden verwend met een Belgisch regionaal buffet met stoofvlees, vol-au-vent, garnalen enzovoort. De bar is open van 20 tot 23 uur. Bij de toeangsprijs zijn inbegrepen frisdranken, wijn, bier en cava. U kunt hier uw kaarten reserveren.

Charity

De BBCCE steunt de stichting Adintre. Met het geld dat Adintre inzamelt worden de meest kwetsbare personen aan de Costa del Sol geholpen. De humanitaire hulp komt terecht bij daklozen, slachtoffers van huiselijk geweld, kinderen en adolescenten die risico lopen op sociale uitsluiting, ouderen zonder middelen, slachtoffers van huisuitzetting en immigranten. Gedurende de avond gaat 10% van de inkomsten naar Adintre.  

Waarom BBCCE?

De BBCCE werd in 2015 opgericht vanuit een behoefte aan een club voor Vlamingen en Franstalige Belgen die woonactig zijn in Spanje. Het doel is de communicatie makkelijker te maken en alle Belgen woonachtig in Spanje of die naar Spanje willen komen te helpen hun weg te vinden in dit land. Het bestuur wil collectieve diensten en voordelen op nationaal niveau bereiken voor haar leden. Er zullen regelmatig events worden georganiseerd zodat onderline relaties aangehaald en versterkt kunnen worden. Leden kunnen genieten van voordelen bij bedrijven van aangesloten leden. De BBCCE wordt voorgezeten door Vanessa Van Camp en vice-voorzitter Yasmine Bernad. Beide dames wonen al meer dan twee decennia in Spanje en zijn dus vertrouwd met de eigenschappen van beide landen.

Doelstellingen BBCCE

De doelstellingen van de community zijn zowel social-cultureel als zakelijk, waarvoor er dan ook 2 platformen zijn opgericht die open zijn voor alle Belgen, vlaams- of franstalig, alsook voor andere nationaliteiten die geïneresseerd zijn in de Belgische gemeenschap in Spanje: Enerzijds wordt er voorzien in een Belgian Social Board met een website en een magazine. Anderzijds is er een Belgian Business Board welke zorg zal dragen voor de organisatie van evenementen en werkgroepen voor actieve leden en medewerkers.

Wie kan lid worden?

Potentiële leden moeten minimaal aan drie van de volgende punten moeten voldoen:

* Zakelijk iets met België te maken hebben.

* Sympathisanten België/Spanje.

* Meerderjarig zijn.

* Kennis van één van de volgende talen Nederlands, Frans of  Engels.

* Voldoen aan het commercieel,  sociaal,cultureel niveau van de vereniging.

* Banden hebben of hebben gehad met de Belgische samenleving.

* Belgische nationaliteit hebben of hebben gehad.

Dit vind je misschien ook leuk