Summer Lounge Party Business Club Costa Blanca

door admin

Het feest vindt plaats bij Samoa Beach aan de Partida Cap Blanch 50 in Altea. In deze sfeervolle ‘Ibiza-style’ setting kan iedereen genieten van een uitgebreid buffet, drankjes en live muziek. Iedereen die de Summer Lounge Party van NBCCB graag wil bijwonen kan zich vóór 17 juni aanstaande inschrijven via deze link.

Voor leden en sponsoren is de avond geheel kosteloos. Partners, kinderen van 14 jaar of ouder en andere belangstellenden betalen 30 euro per persoon. 

NBCCB

De NBCCB heeft tot doel om Nederlandstalige ondernemers bij elkaar te brengen zodat zij elkaar kunnen versterken bij het zakendoen. Door het mobiliseren van kennis, ervaring, wijsheid en vaardigheden vormt de NBCCB een netwerk van Nederlandstalige ondernemers, voor zowel interne als externe contacten. Daarbij zijn er uitstekende contacten met het Consulaat in La Nucia en de Ambassade in Madrid, die van groot belang kunnen zijn voor soepel zakendoen in Spanje. Tevens streeft de business club naar een basis voor groei door de instroom van kwalitatieve en betrouwbare leden. Wilt u lid worden of meer daarover weten? Klik hier

Dit vind je misschien ook leuk