Real Estate Gala bij Reserva del Higueron

door admin

Meer dan 300 makelaars woonden dit feestelijke event bij en konden toezien hoe de winnaars van het gala hun prijzen kregen uitgereikt voor hun excellente verkoopresultaten gedurende het seizoen 2015/2016. Eerst werden nog de nieuwe projecten waarom het ging gepresenteerd: de villa’s van The Hill Collection, The Bay Collection en Med One Collection (appartementen en penthouses).

Exclusief

De drie projecten bevatten naast de unieke zaken die ze van elkaar onderscheiden allemaal de vaste kenmerken die alle woningen in Reserva del Higueron Resort typeren: de exclusieve en geprivilegieerde levensstijl op een toplocatie, veiligheid, design zowel voor in- als exterieur, het hotel en het aanbod van uitgebreide sport- en welzijnsactiviteiten.

Nieuwe projecten

Algemeen directeur van Reserva del Higueron, Javier Rodríguez uitte zijn oprechte dankbaarheid jegens alle bij het resort betrokken personen en alle makelaars. Hij onthulde dat er nieuwe projecten onderweg zijn die allen gebouwd zullen worden op de plots die het dichtst bij zee liggen.

Zelfs de eigen verwachtingen zijn overtroffen nu het moderne, avantgardistische complex beschikt over ruim 750 woningen verdeeld over zeer verschillende plots op een gebied van 620.000 vierkante meter. Wat twintig jaar geleden nog een lege berg aan zee was, vormt nu een eigentijdse, kleurrijke en exclusieve woonwijk in het hartje van de Costa del Sol.

Nagomi Spa

Al vanaf het begin was er de Sport Club met de Nagomi Spa. Het betreft een uniek complex met uitstekende en uitgebreide tennise en padel-activiteiten, talloze sporten zoals yoga, spinning, fitness, zwemmen en nog veel meer. Iedereen kan worden begeleid door een personal trainer en het Wellness Center werd jaar op jaar uitgebreid met extra type massages, een kapsalon en natuurlijk de Spa zelf.

Michelinster

Het hotel werd drie jaar geleden geopend en ging dit jaar over in handen van Double Tree by Hilton, een netwerk van 4.500 hotels verspreid over de beste locaties wereldwijd. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht bij Reserva del Higueron. In de Sport Club is de snackbar El Higuerito populair en voor liefhebbers van exclusieve culinaire verwennerij opende chef Diego Gallegos vorig jaar zijn restaurant Sollo in het complex. Hiervoor kreeg hij dit jaar zijn eerste Michelinster.

Prijzen

De winnaars van dit jaar zijn Nadine Zohren met verkoopdirecteur Begoña Martin, Cedric van Hecke met technisch directeur José Antonio Rodríguez en Domus Venari- Sharon Turbitt met algemeen directeur Javier Rodríguez. De prijzen bestaan uit een weekend in het hotel, een diner in Sollo en een bezoek aan Nagomi Spa met een wellness-behandeling en één jaar Gold membership van de Spa en Sportclub.

Lees hier een interview met Diego Gallegos, chef van Sollo met Michelinster.

Lees hier meer over het Double Tree by Hilton Resort & Spa Reserva del Higueron.

Dit vind je misschien ook leuk