Nieuwste Especial Life weer verkrijgbaar in Zuid-Spanje

door admin
Nieuwste Especial Life weer verkrijgbaar in Zuid-Spanje

In elk nummer lees je meer over Nederlanders of Belgen die in dit gedeelte van Spanje wonen en werken en krijg je talloze andere artikelen, die variëren van een cultuuragenda, het actuele nieuws, informatie over Spaanse wetten en regelgeving, columns, tips voor Spaanse muziek en hebbedingen en sportieve activiteiten aan de kust.

Dit nummer is een speciaal nummer. Jeroen van der Weijden hield een interview met Joost Cobet en Susan Jong. Zij vertrokken uit Nederland om in het binnenland van de provincie Málaga een Bed&Breakfast te beginnen en vormden de hoofdpersonen in een aflevering van het veelbekeken programma ‘Ik vertrek’. In het interview kijken zij terug op die periode en hun eerste jaar Spanje, dat ze ontzettend goed is bevallen.

Hun succesverhaal veranderde echter op tragische wijze in een ongekend verdriet toen Joost Cobet op 13 maart tijdens een fietstocht overleed aan een hartstilstand op slechts 52-jarige leeftijd. Especial Life sprak met Susan en samen werd besloten het interview toch te plaatsen. Susan Jans blijft met hulp van vrienden en familie hun B&B Finca del Mundo voortzetten. ‘Zou zou Joost het hebben gewild’. InSpanje.nl wenst haar daarbij alle sterkte en voorspoed toe. 

Duurzaam ondernemer

Nog twee andere interviews leren de lezers meer over het leven en werk van duurzame ondernemer Rens Zwanenburg. Recent won hij in Nederland de Nationale Recycle Branche award als “Groenste Bedrijf van Nederland 2015” en winnaar van de Branche Chemie 2015.

Energieke ondernemers

Verder kunt u lezen over de ervaringen van Anne Pennekamp en Alexander Wijnen in het zuiden van Spanje. Het is onmogelijk voor te stellen dat dit energieke stel wel eens stil zit als je leest over al hun activiteiten die variëren van het organiseren van tours door Andalusië, het uitgeven van Reisgids Málaga, het verzorgen van high level muziek op feesten en het runnen van een kleine B&B.

Julio Iglesias

Geen interview maar een portret leert u meer over de handel en wandel van Spanje’s grootste charmeur en womanizer Julio Iglesias. Nog steeds treedt deze man, die al jaren gelukkig is met zijn Nederlandse vrouw Miranda Rijnsburger, overal ter wereld op om zijn romantische ballades ten gehore te brengen. 

Het voert te ver hier om de hele inhoud te vermelden dus kijk snel op de website om alle verhalen te lezen of waar het blad gratis af te halen is. 

Dit vind je misschien ook leuk