Zoek je hulp bij het oprichten van een bedrijf in Spanje?

door admin
Zoek je hulp bij het oprichten van een bedrijf in Spanje?

Wellicht woon je al jaren in Spanje en denk je erover om voor jezelf te beginnen, of je wilt een vestiging van je al in Nederland bestaande bedrijf openen op een Spaanse locatie: het advies is om je vooraf uitgebreid te informeren over alle ins en outs van het hebben van een bedrijf in dit land.

Seminar

Daarom is er op initiatief van de gezamenlijke Nederlandse businessclubs in Spanje het seminar ‘Een bedrijf oprichten in Spanje’ georganiseerd. Hier zal in worden gegaan op de fiscale, financiële en boekhoudkundige aspecten ervan. Tevens komen zaken als verschillende rechtsvormen, culturele aspecten en sales & marketing in Spanje aan de orde.

Gastdocent Harry van Heugden

Het seminar zal worden verzorgd door Harold Smit, voorzitter van de gezamenlijke Nederlandstalige businessclubs in Spanje en van de Businessclub op Mallorca. Gastdocent is Harry van Heugden. Hij is sinds twee jaar voorzitter van de Nederlandse Zakenkring in Valencia. Hij leidde jarenlang een bedrijf in Nederland en combineerde dit eveneens jarenlang met zijn leven in Spanje. Elke maand organiseert Harry samen met het bestuur van de Zakenkring een evenement om Nederlandse zakenmensen bij elkaar te brengen zodat ze elkaar waar mogelijk kunnen helpen, adviseren en van nuttige informatie kunnen voorzien.

Aanmelden

Het seminar vindt plaats op zaterdag 18 februari van 10 tot 16 uur in Hilton Hotel Den Haag. Het hotel is te vinden aan de Zeestraat 35. Overweeg je een onderneming te starten in Spanje en wens je goed geïnformeerd te worden over de mogelijkheden, meld je dan aan voor dit seminar door te mailen naar info@ bedrijfopstarteninspanje.nl. Het seminar kost 295 euro inclusief lunch, drank, koffie en thee. Voor meer informatie over dit evenement klik dan hier.

Dit vind je misschien ook leuk