Autoverhuurbedrijf Helle Hollis al 35 jaar aan de Costa del Sol

door admin
Autoverhuurbedrijf Helle Hollis al 35 jaar aan de Costa del Sol

Volgens managing director Hans Hugo From is Helle Hollis altijd een innovatief bedrijf geweest. ‘Wij waren het eerste autoverhuurbedrijf dat op verzoek van klanten rookvrije auto’s ging verhuren’. Helle Hollis was ook het eerste bedrijf in zijn soort dat in 1997 over een heuse website beschikte en vorig jaar voegde Helle Hollis als eerste bedrijf in Málaga milieuvriendelijke hybride auto’s aan de vloot toe.  

Servicegericht

De klanttevredenheid is volgens Hans Hugo altijd groot geweest. Helle Hollis doet er dan ook voortdurend alles aan om klanten tegemoet te komen. Allereerst wordt goed naar de klanten geluisterd. ‘Onze staf is uiterst servicegericht en elke medewerker heeft jarenlange ervaring in de dienstensector. Een aantal van onze medewerkers is al vanaf het begin betrokken bij het bedrijf’, aldus de managing director.

Positieve ervaring

Hij voegt toe: ‘We zetten altijd een stapje extra en bieden een persoonlijke service, zodat klanten hun vakantie aan de Costa del Sol zonder stress kunnen beginnen en een zo positief mogelijke ervaring hebben met onze autoverhuur’. De Fast Lane Service, gratis Wi-Fi in de wachtruimtes, een servicepoint waar klanten zelf hun boarding pass kunnen uitprinten en een weegschaal om de bagage te wegen dragen bij aan die positieve ervaring van de klanten.

Geen kleine lettertjes

Iets anders waarmee Helle Hollis zich onderscheidt van andere autoverhuurbedrijven is dat het bedrijf niet met de zogenaamde ‘kleine lettertjes’ werkt. Zo heeft een klant geen verrassing in de vorm van verborgen extra kosten bij terugkeer wanneer de auto wordt ingeleverd. ‘Bij Helle Hollis zijn de kleine lettertjes in kapitalen geschreven’, benadrukt Hans Hugo nog eens.  

Meertalig

Klanten kunnen hun auto huren via de gebruikersvriendelijke website die nu dankzij de mobile versie ook goed te lezen is op mobiele telefoons en tablets. De website – inmiddels alweer de tiende versie – is te lezen in de talen Deens, Spaans, Nederlands, Engels, Frans en Duits. Het personeel kan klanten in deze talen én in het Russisch te woord staan.

Twee kantoren

Helle Hollis heeft twee kantoren. Het hoofdkantoor ligt op het vliegveld van Málaga, de belangrijkste aanvoer voor de miljoenen toeristen die jaarlijks het gebied bezoeken. Het tweede kantoor is te vinden in het centrum van Fuengirola, op slechts een half uur rijden van het vliegveld.

Home Owner’s Club

Voor mensen die een tweede huis bezitten aan de Costa del Sol of er om andere reden regelmatig verblijven is de Home Owners’ Club opgericht. Deze heeft inmiddels ruim 12.000 leden. Zij ontvangen kortingen, bonussen en andere voordelen.

Kadootje voor klanten in jubileumweek

Alle klanten van Helle Hollis ontvangen in de jubileum-week van 13 tot 19 februari een klein ‘verjaardagskado’ bij hun autohuur. Hans Hugo From wil graag van de gelegenheid gebruik maken om alle loyale klanten te danken. Zonder hen was er geen 35e verjaardag te vieren geweest.

Nieuwe auto’s in de vloot

Voor het hoogseizoen weer zijn aftrap heeft met Pasen, dit jaar van 9 april tot en met 17 april, worden er nieuwe auto’s aan de vloot toegevoegd. Het gaat om onder meer een Peugeot 308 SW (een stationwagen) en de Peugeot Partner. Beide zijn ideaal voor bijvoorbeeld golfers die met een grote hoeveelheid bagage reizen. Kijk hier voor meer informatie over de prijzen van autoverhuur aan de Costa del Sol.

Dit vind je misschien ook leuk