Leuk bedrijf in Torremolinos zoekt Nederlanders en Vlamingen

door admin
Leuk bedrijf in Torremolinos zoekt Nederlanders en Vlamingen

Want wat te denken van door de week werken en in het weekend vakantie vieren? Of zelfs alleen maar de ochtend of middag aan het werk zijn en het andere dagdeel genieten van alles wat Zuid-Spanje te bieden heeft? Als je dit artikel leest, kan de droom van het wonen in Spanje zomaar een stukje dichterbij komen. Want het callcenter TMSS is op zoek naar enthousiaste, energieke Nederlandstalige werknemers met een vlotte babbel, commerciële en/of technische vaardigheden.

Wat doet TMSS?

Het in Torremolinos gevestigde TMSS biedt Nederlandse en Belgische bedrijven besparingen middels deelname aan energiecollectieven, mobiele- en vaste telefonie-collectieven en de mogelijkheid tot deelname aan netwerkbijeenkomsten voor het Nederlandse en Vlaamse bedrijfsleven in combinatie met sportevenementen. Voor het callcenter is TMSS op zoek naar medewerkers.

Profiel callcenter medewerker

De callcentermedewerkers benaderen Nederlandse en Vlaamse bedrijven. Als callcentermedewerker voer je zakelijke telefoongesprekken in het Nederlands met Nederlandse bedrijven die mogelijk zijn geïnteresseerd in bovengenoemde collectieve acties. Ben je Nederlandstalig, heb je een vlotte babbel en voer je graag (zakelijke) telefoongesprekken, neem dan nu contact op.

Wat biedt TMSS?

Net als je ruim 25 andere Nederlandstalige collega’s krijg je een contract. Dit betreft een dienstverband met een vast salaris en extra bonussen. Naar Spaanse begrippen bijzonder bij TMSS is dat je er kunt kiezen uit een fulltime baan of een halve dagen werken. Ideaal dus om eventueel je baan te combineren met schoolgaande kinderen. Kies je voor halve dagen, dan mag je ook zelf nog aangeven of je ’s ochtends of ’s middags werkt. Je werkplaats is het ruime en goed met het openbaar vervoer (trein en bussen) bereikbare kantoor in het zonovergoten Torremolinos (Costa del Sol). Je werkdag beslaat de normale ‘Nederlandse’ kantoortijden van 9:00 tot 18:00 uur. Voor iedereen is training en intensieve begeleiding beschikbaar. Elke twee weken kun je aanschuiven bij de bedrijfsborrel met je collega’s. Dagelijks wordt de koffie, thee en lunch verzorgd.

Webbouwer

TMSS is ook op zoek naar een webbouwer die de Nederlandse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift. Je beschikt over commerciële en technische vaardigheden en je herkent snel wat de klant nodig heeft. Je werkt zelfstandig aan websites voor je eigen klanten, maar maakt tegelijkertijd deel uit van een hecht team van vijf andere webbouwers. Op deze manier wissel je continue kennis uit en lever je een groot aantal websites per week op, op het door TMSS zelf ontwikkelde hightech platform.

Meer weten?

Wil je meer weten, neem dan nu contact op met TMSS per e-mail, per telefoon: +34 952 384 850 of kijk op www.tmss.es.

Dit vind je misschien ook leuk