Bijzondere bewustzijnsweek in Spanje

door admin
Bijzondere bewustzijnsweek in Spanje

Günther de Jong is grondlegger van de bewustzijnsmethodiek Touch of Matrix en zal in diezelfde week tijdens een informatiemiddag op 24 juni belangstellenden meer vertellen en laten zien over zijn bijzondere methode die al honderden mensen van allerlei soorten klachten afhielp.

Tijdens de bewustzijnsweek maken mensen kennis met de methode van Touch of Matrix in combinatie met yoga, meditatie en behandelingen op specifieke thema’s. Deelnemers krijgen technieken aangereikt waarmee ze zelf gericht met hun eigen innerlijke processen aan de slag kunnen.

Ons brein als een computer

Het uitgangspunt van de methodiek is dat bewustzijn het belangrijkste is in het leven en dat feitelijk enkel het verstand ons beperkt via alles wat ons is aangeleerd. Op de website Touch of Matrix wordt een en ander heel helder uitgelegd. Als verhelderende metafoor wordt de computer gebruikt. De mens is als een computer. Het lichaam heeft een harde schijf gevuld met data en verschillende programma’s. Zodra die harde schijf en dus het geheugen voller raakt, gaat het geheel steeds trager werken of loopt zelfs soms compleet vast. Dan is er een programmeur nodig die toegang krijgt tot het besturingssysteem van die harde schijf om daar dingen te verwijderen of opnieuw en anders te installeren. De therapeuten en behandelaars van Touch of Matrix treden op als systeembeheerder van de harde schijf van de cliënt.

Bewustzijnsreis en informatiemiddag

Samen met de mensen van Innergy for Life nemen Günther en zijn vrouw Ria deelnemers mee in de wereld van Touch of Matrix. De reis is van donderdag 22 juni tot en met maandag 26 juni aanstaande in Hotel Castillo de Monda. Op een prachtlocatie, in stralend weer kun je omringd door gelijkgestemden in een comfortabele en veilige setting non-stop werken aan het oplossen van blokkades en het vergroten van je bewustzijn.

Programma-onderdelen

Dagelijks staan er yogalessen, meditaties en uiteraard Touch of Matrix op het programma. Daarnaast zijn er massages bij te boeken en er is een bezoek aan een wijngaard georganiseerd. Uiteraard is er genoeg ruimte om te relaxen bij het zwembad, kun je naar het strand gaan of wandelen in de prachtige omgeving. Tijdens deze reis zul ervaar je hoe je vergrote bewustzijn je weer in staat stelt verbinding te leggen met jezelf, je passie en je unieke talenten. Hoe kun je vanuit liefde, vertrouwen en overvloed leven en niet vanuit angst? Hoe zou het zijn als je je grootste dromen waar kunt maken?

Voor wie is de retraite?

Deze reis is zowel geschikt voor mensen die al gevorderd zijn in deze methodiek, als voor mensen die er nog helemaal niet bekend mee zijn. Je hoeft geen voorkennis te hebben over Touch of Matrix en ervaring met meditatie of yoga is absoluut geen vereiste. Juist voor mensen die nog helemaal geen ervaring hebben met deze materie, kan de retraite dé manier zijn om het optimaal te beleven. Zowel inidividuen als stellen zijn welkom.  

Informatiemidddag

Op 24 juni is er een informatiemiddag in To Dally Club in Marbella. Deze is van 16 tot 18 uur. Wil je graag komen, meldt je dan hier aan of stuur een e-mail aan info@touchofmatrix.nl. Het bijwonen van de middag kost tien euro en dat is inclusief een consumptie. Kijk op de website voor meer informatie of zie de video op deze pagina waarin Günther de Jong zijn methodiek uitlegt.

Methode in Zuid-Spanje

Kun je niet wachten tot de informatiemiddag op 24 juni, woon of verblijf je aan de Costa del Sol of in de buurt daarvan en wil je alvast meer weten of een behandeling, neem dan contact op met spiritueel therapeut en energie healer Inge Beaujean. Zij behandelt cliënten eveneens met behulp van de Touch of Matrix methode en werd daartoe opgeleid door Günther de Jong. 

Dit vind je misschien ook leuk