Nieuwste Especial Life weer verkrijgbaar

door admin
Nieuwste Especial Life weer verkrijgbaar

Luc Daels werkt nog steeds nauw samen met oprichtster Carla van Hemert. Carla wilde echter meer tijd overhouden om ook te kunnen genieten van het leven in Spanje en om door te brengen met haar kleinkind en haar vader. Luc had altijd al als droom om een magazine over Spanje voor Belgen en Nederland uit te geven. Dus een perfecte samenwerking. 

Het doel van Luc Daels is om het blad uit te laten groeien tot een volwaardig, informatief en interessant lifestyle magazine voor Belgen en Nederlanders aan de Costa del Sol. Daels is zelf een Vlaming en hoopt via zijn netwerk ook meer Vlamingen te kunnen aanspreken door de Vlaamse ’touch’ in het blad iets te vergroten.

Nummer 15 staat bol van gevarieerde informatie. Je leest over de Via Verde de la Sierra, een in onbruik geraakte spoorlijn waarover je nu recreatief kunt wandelen en fietsen, over de nieuwe collectie in het Picasso Museum in Málaga, over een fietstocht in de sporen van Dalí en over de revolutionaire bewustzijnsmethodiek Touch of Matrix, waarmee veel klachten verholpen kunnen worden. 

Ook besteedt Especial Life aandacht aan interessante Spaanse beroepen. Ditmaal is het de beurt aan politicus Carlos, die in het Andalusische parlement zit voor de partij Ciudadanos. Verder komt Spanjaard José Maldonado aan het woord. Deze bevlogen man is de oprichter van Bioparc Fuengirola. Een bijzondere dierentuin, waar dieren niet in kale hokken leven, maar van elkaar worden gescheiden door bamboe, klaterende watervallen, rotspartijen en een Baobab. 

Je vindt nog steeds de vertrouwde columns in het blad van onder andere Málaga-kenner Sander Klomp, interieur designer Cathelijne de Vilder en business angel Cor Pijnenburg. 

Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Klik hier om Especial Life nummer 15 online te lezen. Voor vragen en opmerkingen verwijzen we je naar Luc Daels via emailadres luc@especial-life.com.

Dit vind je misschien ook leuk