Portefeuillecheck en fondsbeleggen

door admin
Portefeuillecheck en fondsbeleggen

Zoals elk jaar worden ook dit jaar in juli en augustus weer de portefeuilleweken georganiseerd. Voor mensen die zich niet actief met beleggen bezig willen houden biedt Alex Spanje dit jaar de mogelijkheid om een Binck Fundcoach rekening te openen. Als je belegt, heb je ooit een strategie ontwikkeld en op basis daarvan aandelen gekocht. Je houdt de koersen in de gaten en koopt en verkoopt wanneer je denkt dat het een goed moment is. ‘We zien regelmatig beleggers die zonder nadenken altijd in hetzelfde handelen’, vertelt beursexpert Martin Totté. ‘Daarom organiseren we de portefeuilleweken, om mensen te stimuleren de tijd te nemen om hun aandelenportefeuille eens rustig te bestuderen. Alleen op basis van feiten kun je beslissingen nemen en een zo optimaal mogelijk resultaat behalen.’ Zoals gebruikelijk kunnen beleggers ook voor het analyseren van hun portefeuille rekenen op de kennis en ervaring van de beursexperts van Alex. In het Beleggerscentrum in Marbella kunnen ze een persoonlijke afspraak maken maar het team is ook via telefoon, mail en skype bereikbaar.

Nieuw bij Alex: Binck Fundcoach

Alex maakt deel uit van Binckbank en kan daarom haar klanten nu ook de Binck Fundcoach rekening bieden. Via Fundcoach kunnen rekeninghouders direct in 600 beleggingsfondsen beleggen. Een groot deel daarvan zijn duurzame beleggingsfondsen. Bovendien biedt Binck de mogelijkheid om de Fundcoach alles-in-een rekening openen. U koopt dan in één keer een mix van aandelen, obligaties en vastgoed. Met wereldwijde spreiding en zorgvuldig beheerd. Na uw aankoop kunt u achteroverleunen. Bent u tevreden over het resultaat? Of heeft u uw geld weer nodig? Dan verkoopt u eenvoudig (een deel van) uw portefeuille. U zit dus nergens aan vast.

Via Binck Fundcoach kunt u ook periodiek beleggen. U koopt dan maandelijks op een vaste dag automatisch en zonder transactiekosten voor een vast bedrag aandelen van het door u gekozen fonds. Het grote voordeel van op deze manier beleggen is dat u met aankopen op verschillende momenten en koersen minder afhankelijk bent van de timing. Bij een daling koopt u zelfs meer eenheden in. Deze manier van werken wordt door ervaren beleggers veel gebruikt om de risico’s te beperken. Het grote voordeel van Binck Fundcoach is dat het automatisch gaat. Op die manier kunt u zonder al te veel moeite stap voor stap een vermogen opbouwen.

Voor meer informatie over Fundcoach of de portefeuille check kunt u contact opnemen met info@alexspanje.com, +34 952 924 011 of via skype: alexspanje.

Alle ins en outs van Binck Fundcoach

Alex Spanje organiseert op 21 september om 15.30 uur een speciale lezing over Binck Fundcoach het Beleggerscentrum in Marbella. Inschrijven kan via de website

Dit vind je misschien ook leuk