Het leven na corona; met de vouwwagen naar Spanje!

door admin
Het leven na corona; met de vouwwagen naar Spanje!

De winter is de perfecte periode voor de aanschaf van een vouwwagen. Je hebt dan nog zeeën van tijd om te kiezen uit verschillende toffe modellen vouwwagens. Ook kun je alvast gaan dromen over jouw ideale vakantiebestemming voor na de coronacrisis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een roadtrip met de vouwwagen naar Spanje? Zo ontdek je de mooiste bestemmingen vanuit je eigen comfortabele plekje!

Waarom op vakantie met de vouwwagen? 

Er zijn oneindig veel redenen waarom je met de vouwwagen op vakantie zou moeten gaan. Vouwwagens zijn tegenwoordig namelijk stukken gebruiksvriendelijker dan voorheen. Er zijn vouwwagens te vinden in alle soorten en maten en het maakt kamperen heerlijk comfortabel.  Daarnaast koop je tegenwoordig duurzame en lichte vouwwagens waarvan je niet eens merkt dat ze achter je auto bungelen. Vooral nu, tijdens de coronacrisis, is het verstandig om je zinnen niet teveel op vliegvakanties te zetten. En ook in de toekomst zal het reizen met de auto steeds meer de trend gaan worden. Daarom is een vakantie met de vouwwagen ideaal!

De mooiste bestemmingen in Spanje om te kamperen

Spanje kent natuurlijk tal van prachtige plekken en het kan moeilijk zijn om de juiste bestemming te kiezen. Maar wat je vooral wilt tijdens een vakantie met de vouwwagen, is ruimte. Kies dus voor die bestemmingen in Spanje waar je de vouwwagen kunt opzetten zonder bijna in de tent van de buurman te staan. In dit geval kun je de drukbezochte Costa’s dus beter even overslaan. Denk bijvoorbeeld wel aan de oogverblindende noordelijke regio’s Asturië, Baskenland, Cantabrië of Galicië. Deze bestemmingen zijn nog niet compleet ontdekt door de massa en staan bekend om hun weidsheid, rust en ruige natuur. Hier vindt je hoe dan ook zeker een mooie plek om je vouwwagen op te zetten.

Rijden met de vouwwagen in Spanje

Ben je er uit waar in Spanje je wilt verblijven (of misschien wil je meerdere bestemmingen gaan bezoeken)? Dan is het verstandig om voor vertrek de regels omtrent het rijden met een vouwwagen in Spanje goed te bekijken. Spanje is namelijk geen Nederland en er zijn best wat zaken om rekening mee te houden. Zo zijn er natuurlijk de algemene verkeersregels, maar ook regels rondom het rijden met een ‘lading’. Let er ook op dat je in Spanje voor de meeste autosnelwegen tol moet betalen. Met alle regels in je broekzak weet je in ieder geval zeker dat je niet voor ongewenste verassingen komt te staan. Begin onbezorgd aan je welverdiende vakantie.

Zie jij het wel zitten om met de vouwwagen naar Spanje te vertrekken na de coronacrisis? Plan dan nu alvast je vakantie en ga op zoek naar de perfecte vouwwagen. Veel plezier!

Dit vind je misschien ook leuk