Ultiem romantische en ontspannende Valentijnsdag beleven?

door admin
Ultiem romantische en ontspannende Valentijnsdag beleven?

En genieten van de mooiste avondluchten vanuit je hotelkamer en proosten tijdens zonsondergang met een glas cava bij de Infinity pool op een van de exclusiefste dakterrassen van de Costa del Sol… Klinkt zoiets je wel heel romantisch in de oren, woon of verblijf je rond 10 februari in Zuid-Spanje en heb jij een geliefde die je graag de komende Valentijnsdag wilt verrassen? Dan is het Paquete San Valentín (het Valentijnspakket) misschien wel wat voor jou. Dit is samengesteld door Reserva del Higueron Resort met een uiterst romantisch en ontspannen samenzijn als doel. Op 10 februari overnacht je in het Double Tree by Hilton Reserva del Higueron Hotel in het hartje van de Costa del Sol op de grens van Benalmádena en Fuengirola. Dit hotel ligt in een prachtig resort waar wooncomfort, vakantiegenot, gastronomie, sport en ontspanning naadloos op elkaar aansluiten.

Valentijnsweekend

Op 10 februari wordt eveneens het Valentijnsgala gehouden, waar een DJ zal zorgen voor fantastische muziek. Je overnacht in een mooie kamer vanwaar je kunt genieten van de spectaculaire avondluchten in het westen boven de Middellandse Zee, wordt verwelkomd met een romantisch verrassingspakket, schuift in de ochtend aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet, luncht in restaurant Palmeral, krijgt toegang tot de Nagomi Spa met speciale prijzen voor de uiteenlopende behandelingen die daar worden aangeboden, drinkt een glas cava bij zonsondergang bij de infinity pool op het dakterras van het hotel en dineert voorafgaand aan het gala in de Salon de los Vientos. Klik hier voor meer informatie over het pakket.

Sportclub

Nagomi Spa hoort bij het de Sportclub van Reserva del Higueron Resort. Hier liggen de modernste padelbanen van Spanje, kun je tennissen en ligt een van de weinige all year round beachvolleybal velden. In de uitgebreide fittnessruimte met tal van mogelijkheden voor persoonlijke training werken tientallen mensen wekelijks aan hun gezondheid. Daarnaast zijn tal van activiteiten te doen zoals yoga, spinning, zwemmen en zumba.

Nagomi Spa

Nagomi Spa biedt een uitgebreide Spa circuit met hydraulische massagestralen voor het hele lijf en letterlijk van top tot teen. Daarnaast is er een sauna en een Turks stoombad. Je kunt er heerlijk ontspannen op het binnenterras, maar ook buiten staan comfortabele ligbedden voor een kleine siesta in de zon.

Spa rituelen

Speciaal om een romantisch en ontspannen samenzijn van stellen te bevorderen biedt Nagomi Spa sinds kort vijf nieuwe behandelrituelen aan die je samen beleeft in speciale tweepersoonsbehandelkamers. Je kunt kiezen uit behandelrituelen met thermaal Japans water; met parels en goud uit de Stille Oceaan; met koffie; met orchiedeën en halfedelstenen of tot slot de behandeling met de spannende naam ‘Tierra de Fuego’. Heb je al zin in een Valentijnsweekend bij Reserva del Higueron Resort? Reserveer dan snel, want vol is vol.

Dit vind je misschien ook leuk