Meer vluchten Transavia tussen Nederland en Spanje komende winter

door admin
Meer vluchten Transavia tussen Nederland en Spanje komende winter

Het winterseizoen start op 28 oktober aanstaande en eindigt op 30 maart 2019. ‘Spanje is een sleutelmarkt voor ons’, aldus Hervé Kozar, commercieel directeur Transavia. En dat geldt al lang niet meer alleen voor de zomermaanden. Vorige winter werd het aantal vluchten tussen Nederland en Spanje al opgevoerd. Deze winter komen er opnieuw 10.000 plaatsen bij tot een totaal van ruim 1,5 miljoen. 

Wekelijks voert Transavia 120 vluchten uit vanuit Spanje op Parijs, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Groningen. De route met de meeste vluchten is die tussen Madrid en Parijs met 19. 

Vanuit Barcelona vliegt Transavia wekelijks 7 keer naar Paris-Orly, 13 keer naar Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. 

Vanuit Barcelona vliegt Transavia 28 keer per week naar Parijs (7), naar Amsterdam (13), Eindhoven en Rotterdam. 

Vanuit Málaga zijn er 34 wekelijkse vluchten op Parijs, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Vanuit Sevilla vliegt Transavia 24 keer per week op Parijs, Amsterdam en Eindhoven.

Vanuit Alicante zijn er 30 wekelijkse vluchten op Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam en tot slot vanuit Valencia wordt 22 keer per week gevlogen op Parijs, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. 

Nieuw is de route tussen Lanzarote en Groningen met prijzen vanaf 44 euro per traject. Wekelijks vliegt Transavia 41 keer tussen Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote en La Palma op de Nederlandse bestemmingen. 

Vanuit de Balearen handhaaft Transavia de 12 wekelijkse vluchten naar Palma de Mallorca en van Ibiza naar Amsterdam en Eindhoven. 

Dit vind je misschien ook leuk