Interessant seminar over het geavanceerde handelsplatform van BinckBank

door admin
Interessant seminar over het geavanceerde handelsplatform van BinckBank

Wie graag wil weten hoe zo goed mogelijk gebruik is te maken van dit platform organiseert Binck Spanje een interessante bijeenkomst op 8 mei aanstaande in het Nederlands Business Center in La Nucia (Alicante). Het seminar is gratis bij te wonen en is van 15:30 tot 18 uur.

Beleggerstrainer Martin Totté vertelt u dan meer over de mogelijkheden van ProTrader voor de optiebelegger. Hij omschrijft de ProTrader als ‘een grote gereedschapkist met daarin alle mogelijk bruikbare tools om als belegger beter beslagen ten ijs te komen’. Denk hierbij aan de optiegrieken, de optiecalculator en de combinatieorder. Daarbij laat Totté zien hoe de beleggers zelf hun dashboard in kunnen delen. ‘Mensen kunnen ook hun eigen computer meenemen naar het seminar.’  Kortom, allemaal handige tools en informatie om optimaal te kunnen profiteren van de vernieuwde handelsapplicatie. Dit seminar is daarom een must voor actieve traders.

Wat kunt u verwachten?

– U leert de laatste kneepjes van ProTrader.

– Eenvoudig uw instellingen en voorkeuren aanpassen en instellen.

– Live-demonstratie van verschillende ordertypes.

– Uitleg over de optiecalculator en de optiegrieken.

NB. ProTrader is beschikbaar als u belegt met de beleggingspakketten Binck Blue of Black.

Voor wie is dit seminar?

Dit seminar is geschikt voor actieve optiebeleggers die de mogelijkheden van het zeer geavanceerde handelsplatform beter willen benutten. Uiteraard heeft u tijdens het seminar alle gelegenheid om vragen te stellen. Volgens Totté leeft bij elke legger voortdurend de vraag blijven of verkopen? ‘Met de ProTrader heeft de klant de best mogelijke tools en middelen in handen om een beslissing te maken. Tijdens het seminar willen wij de belegger graag meegeven wat ze tot hun beschikking hebben en hoe ze bepaalde cijfers kunnen interpreteren.’

Schrijf u in om het seminar bij te wonen via deze link.

Alles over ProTrader in Marbella

Op 23 mei organiseert BinckBank hetzelfde seminar over het geavanceerde handelsplatform in de Binck Investment Academy in Marbella. Houd de agenda van BinckBank Spanje in de gaten voor meer informatie.

Beleggen kent risico’s, uw inleg kan (deels) verloren gaan.

Dit vind je misschien ook leuk