Neymar terug naar FC Barcelona?

door admin
Neymar terug naar FC Barcelona?

In de zomer van 2017 verliet Neymar Barcelona nog voor PSG. Dit was tot dusver de record transfer in het voetbal, er zou een bedrag van 222 miljoen Euro mee gemoeid zijn. Het verblijf van Neymar in Parijs was niet erg gelukkig en werd vooral gekenmerkt door blessures, een beschuldiging van verkrachting en verdenking van belastingfraude.

Het lijkt dat de eigenaar van PSG, sjeik Nasser-Al Khalaïfi, wel bereid is Neymar ondanks zijn nog doorlopende contract te laten gaan, maar de club uit Parijs wil daarbij wel het astronomische transferbedrag weer terug ontvangen.  

Barcelona wil dit bedrag niet betalen maar een oplossing zou kunnen liggen in het feit dat PSG in het verleden al meerdere malen interesse voor spelers van Barcelona heeft laten blijken. Spelers als Dembélé, Coutinho, Umtiti en Rakitic worden genoemd als mogelijke ‘ruilobjecten’ om de tranfer alsnog mogelijk te maken. Umtiti en Rakitic hebben in het laatste jaar overigens meerdere malen te kennen gegeven Barcelona niet te willen verlaten. Hoe het ook zij, in Barcelona en Parijs lijkt men zich op te maken voor een nieuwe transfer van de eeuw.

Dit vind je misschien ook leuk