Binckbank Spanje lanceert Engelstalige dienstverlening

door admin
Binckbank Spanje lanceert Engelstalige dienstverlening

Ruim 150 gasten kwamen bijeen op het feest in het kantoor van BinckBank Spanje in Marbella. Beide banken hebben al jaren een uitstekende reputatie op het gebied van service, innovatie en digitale investeringsplatformen. Kaspar Huijsman, directeur van BinckBank Spain & Portugal, hield een toespraak waarin hij het belang onderstreepte van investeren in deze tijden van lage rentestanden. Voorts wees hij zijn toehoorders op de voordelen van het gebruik van de platformen van Saxo Bank, die worden ondersteund door de laatste technologieën, waarbij klanten tevens kunnen rekenen op de lokale ondersteuning van het BinckBank Spanje team. Deze handelsplatformen onder het BinckBank merk vormen het eerste grote gezamenlijke commerciële project na de overname van BinckBank door Saxo Bank. 

Huijsman: “In de ruim twaalf jaar dat we in Spanje zitten hebben we regelmatig de vraag van buitenlandse beleggers gekregen of ze niet ook via BinckBank konden investeren op de beurs. Omdat alles in het Nederlands was konden we hen die service niet bieden. Nu dus wel.”

Engelstalige expats kunnen nu investerings- en handelsrekeningen openen in Spanje en krijgen toegang tot een breder spectrum van globale markten en de mogelijkheid om te beleggen in een variëteit aan producten tussen verschillende activa.

De voordelen van een Saxo-rekening 

  • Toegang tot 55 internationale aandelenbeurzen, inclusief China, Australië en Japan
  • Volledig gedigitaliseerd handelen in meer dan 5.000 obligaties
  • Handelen in internationale futures en opties op 23 markten
  • Investeren in SaxoSelect portfolio’s: fondsen die zijn gebaseerd op specifieke thema’s zoals bijvoorbeeld duurzaam investeren
  • Handelen met financiële instrumenten zoals Forex en CFD*
  • Toegang tot 23.000 beleggingsinstrumenten via computer, tablet of telefoon
  • Zowel BinckBank als Saxo Bank vallen onder depositogarantiestelsel. Door een rekening bij beiden banken aan te houden heeft u als particulier de garantie van geldtegoeden tot een maximum van € 100.000 per persoon per bank

 

De ondersteuning van BinckBank Spanje & Portugal

BinckBank Spanje bedient al jaren met name Nederlandssprekende residenten in Spanje. Het nieuwe platform biedt niet alleen state-of-the-art handel ontwikkeld door Saxo Bank voor investeerders maar ondersteunt ook Engels, Nederlands en niet minder dan 28 andere talen.

BinckBank is een toonaangevende bank voor alle investeerders. De bank wordt gereguleerd door de Nederlandse en Deense nationale banken en omvat 46 jaar aan gecombineerde ervaring. De klantenservice van BinckBank viel al meerdere keren in de prijzen en gaat nu samen met de bekroonde Saxo Bank platforms. Kijk voor meer informatie op www.binckbank.com.

Lees verder in het artikel BinckBank en Saxo Bank gaan samen verder

Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen

*CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 71% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Dit vind je misschien ook leuk