Welke winkels in Spanje zijn open op de Dia de la Hispanidad?

door admin
Welke winkels in Spanje zijn open op de Dia de la Hispanidad?

Morgen zijn veel Spanjaarden druk met het vieren van de nationale feestdag van Spanje, de Día de la Hispanidad. Voor de mensen die deze dag niet vieren of voor degenen die even snel een boodschap tussendoor willen doen, hebben de volgende winkels hun deuren morgen geopend.

Mercadona

De supermarkten van de Mercadona zullen morgen in alle autonome regio’s van Spanje geopend zijn. De enige uitzondering zijn de Mercadona’s in de regio Aragón. In deze regio wordt morgen de dag van de heilige maagd Virgen del Pilar gevierd waardoor de winkels de hele dag gesloten blijven.

Carrefour

De meeste Carrefour supermarkten in Spanje hanteren op 12 oktober dezelfde openingstijden als iedere andere zaterdag. Enkele Carrefour supermarkten zoals die in Palencia, Vitoria, Santander en Valladolid blijven echter wel de hele dag gesloten. Bekijk hier het volledige overzicht van de openingstijden van alle Carrefour-vestigingen in Spanje.

El Corte Inglés en Hipercor

Zowel El Corte Inglés als de Hipercor zullen zaterdag zoals gewoonlijk van 10.00 uur tot 22.00 uur open zijn voor hun klanten.

Alcampo

De vestigingen van Alcampo zijn over het algemeen op de Día de la Hispanidad geopend van 9.00 uur tot 22.00 uur. Soms passen enkele vestigingen hun openingstijden aan op deze Spaanse feestdag. Raadpleeg de website van Alcampo voor eventuele afwijkende openingstijden op 12 oktober.

Eroski

Enkele winkels van Eroski zullen morgen hun deuren sluiten. De meerderheid van de winkels zal wel open zijn, maar vervroegd sluiten om 14.00 uur. Raadpleeg hier het volledige overzicht van de winkels van Eroski.

Dit vind je misschien ook leuk