Zomersale grote modewinkels Spanje start vanavond

door admin
Zomersale grote modewinkels Spanje start vanavond

Al maanden lijkt het uitverkoop in de grotere winkels in Spanje. Pull&Bear, Zara, Bershka, Stradivarius en Massimo Dutti hebben sinds het afkondigen van de noodtoestand massaal hun items afgeprijsd om enerzijds los te komen van de grote winkelvoorraden en anderzijds in een poging om de financiële klappen door de coronacrisis op te vangen.

Zomersale Inditex start vanavond

Nu is het tijd voor de langverwachte zomeruitverkoop van de grote winkels die vallen onder de Inditex-keten. Normaal gesproken wachten deze winkels tot 1 juli met de zomeruitverkoop, maar aangezien alles dit jaar anders loopt dan gepland, heeft Inditex ook andere data besloten voor de zomersale. Nieuwssite VozPopulí heeft alle details rondom de zomersale van de Inditex-winkels op een rijtje gezet.

Zara

Vanavond, 24 juni, start de uitverkoop om 21.00 uur voor de klanten die de app hebben gedownload. Degenen die er het eerst bij willen zijn, kunnen nu nog snel de app downloaden. Op zara.com start de online uitverkoop om 22.00 uur. Op donderdag 25 juni zal de zomersale te koop zijn in de fysieke winkels van Zara.

Pull&Bear

Ook Pull&Bear zet zijn app in voor de trouwe klanten zodat zij als eersten kunnen profiteren van de zomeruitverkoop. Vanavond om 20.00 uur hebben klanten toegang tot de zomersale via de app. Om 22.00 uur gaat de zomersale van start op pullandbear.com en morgen zullen de afgeprijsde artikelen te koop zijn in de fysieke winkels van Pull&Bear.

Bershka en Stradivarius

Bershka en Stradivarius houden dezelfde tijden aan als hun zusje Pull&Bear. Klanten die willen profiteren van de zomeruitverkoop van Bershka en Stradivarius kunnen via de app afgeprijsde artikelen kopen vanaf 20.00 uur en vanaf 22.00 uur op bershka.com en stradivarius.com. Ook voor Stradivarius en Bershka geldt dat de zomersale op 25 juni in de fysieke winkels zal starten.

Massimo Dutti

Vaste klanten van Massimo Dutti Feel krijgen toegang tot de exclusieve voorverkoop van de winkel. De uitverkoop is gisteravond om 18.00 uur al van start gegaan en is vanaf vandaag te koop in de fysieke winkels van Massimo Dutti.

De zomeruitverkoop van andere grote spelers in Spanje, het Catalaanse Mango en het Zweedse H&M, is zowel op de website als in de fysieke winkels reeds begonnen.

De zomersale van Inditex wordt gezien een van de grootste uitverkoopmomenten van het jaar. De winkels bieden in veel gevallen kortingen tot 50 procent op hun artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk