SpanjeMarktplaats is vernieuwd!

door admin
SpanjeMarktplaats is vernieuwd!

Adverteerders hebben nu meer mogelijkheden om hun Spaans onroerend goed te verkopen. De navigatie van de marktplaats is verbeterd, wat ook de bezoekers van SpanjeMarktplaats ten goede komt. Er zijn uitgebreide zoekfilters toegevoegd en is er een nieuwe rubriek Vraag & aanbod bijgekomen voor allerhande zaken. Bezoekers van de site kunnen het aangeboden Spaans onroerend goed via Google Street view op locatie bekijken vanaf hun computer of mobiel.

SpanjeMarktplaats is ‘responsive’ en dit houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan ieder beeldscherm, zowel op een desktop computer, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Privacy

Adverteerders kunnen via hun account pagina op SpanjeMarktplaats te allen tijde zelf hun gegevens en advertenties aanpassen of verwijderen. Supportvragen worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord.

Sinds 2006

SpanjeMarktplaats is in 2006 online gekomen en in 2009 werd het populaire SpanjeForum.nl aan de website toegevoegd. Beide websites bieden adverteerders een toegang tot een nichemarkt van circa 220.000 Nederlanders en Vlamingen in Spanje en daarbuiten. 45 procent van de bezoekers kijkt en handelt mee vanuit Nederland en België op SpanjeMarktplaats.nl.

Horeca vastgoed in Spanje.

Een vaste rubriek is toegevoegd voor de verkoop van horecavastgoed, zoals restaurants, bed & breakfast, bars en café’s in Spanje. Adverteerders kunnen tijdens het advertentie plaatsen op SpanjeMarktplaats een promotie toevoegen, zodat het te verkopen Spaanse onroerend goed object ook via het populaire SpanjeForum.nl wordt vertoond. Hierdoor wordt een groter publiek bereikt en neemt de kans op succesvolle verkoop en/of verhuur toe. Voor makelaars in Spanje is er het Business account. Voor een vast bedrag per kwartaal kan men voor de periode van 3, 6 of 12 maanden tot 100 woningen plaatsen,  inclusief een eigen bedrijfspagina met bedrijfslogo en header. Bedrijven en dienstverleners in Spanje beschikken op SpanjeMarktplaats over dezelfde adverteerdersfaciliteiten.

Gratis verkopen van huisraad

Het verkopen van nieuwe of gebruikte artikelen in de rubriek Huisraad voor particulieren blijft gratis.

Dit vind je misschien ook leuk