Wonen in Marbella krijgt met Soul Marbella een nieuwe dimensie

door admin
Wonen in Marbella krijgt met Soul Marbella een nieuwe dimensie

Voor dit project is Marbella’s East Side-district als locatie gekozen. Met name omdat dit een waar paradijs is dat wacht om ontdekt te worden. Het is een ideale plek voor wie op zoek is naar de authentieke mediterrane essentie van de stad. De beste stranden liggen er in de buurt en vanaf deze geweldige locatie kun je genieten van een ontspannen en gezonde levensstijl. Dit alles ook nog eens met de interessantste steden van de Costa del Sol en Andalusië binnen handbereik.

Soul Marbella

Soul Marbella is een van de belangrijkste en nieuwste nieuwbouwprojecten van AEDAS Homes. De aftrap van de eerste fase van dit bijzonder fraaie complex is gedaan. Daarbij konden belangstellenden alvast zien wat Soul Marbella voor haar toekomstige bewoners zoal in petto heeft.

Elke lijn en elke hoek van dit internationaal georiënteerde project zijn zorgvuldig ontworpen voor een perfect uitgebalanceerd resultaat. Aan de weldadige effecten die de natuur op mensen heeft is ook gedacht middels een zeer divers plantenleven in de lommerrijke en bovenal schaduwrijke tuien. Samen met het water in de zwembaden en de met rotsen beklede muren zorgen deze tuinen voor het natuurlijke tintje waarmee het complex prachtig opgaat in zijn omgeving. 

Licht

Omdat lichtinval heel belangrijk is voor het emotionele welzijn wordt in het project gebruik gemaakt van het door het jaar heen altijd aanwezige, bijzondere mediterrane licht dat door de glazen deuren en grote ramen elke kamer binnenstroomt en daarmee een integraal onderdeel vormt van je toekomstige woning.

Golfbaan

Soul Marbella wordt omgeven door de Santa Clara golfcourse, een meer dan fraaie 18-holes par 71-course baan die is ontworpen door Enrique Canales Busquets. Dit is ongetwijfeld een van de beste golfbanen aan de Costa del Sol en is speciaal gemaakt met respect voor de aanwezige natuurlijke omgeving en de vegetatie.

Uitgelezen kans voor de aankoop van nieuwbouw in Marbella

Soul Marbella Sunset, dat deel uitmaakt van Soul Marbella, is een exclusief residentieel  ontwikkelingsproject dat bestaat uit 42 wooneenheden, waaronder woningen met 3 en 4 slaapkamers: 28 meergezinswoningen, 14 eengezinswoningen (12 half vrijstaande en 2 vrijstaande).

Het complex omvat 5 zwembaden, waaronder een 3 meter diep overloopzwembad dat op het westen en naast het recreatiegebied ligt, een tweede zwembad en 3 andere zwembaden in verschillende delen van het project. Verder is er voor de sportievelingen onder de nieuwe bewoners een volledig uitgeruste fitnessruimte aanwezig, kan men zichzelf verwennen in een spa, is er voor sociale doelen voorzien in een koffiebar en clubhuis, zijn er uitgebreide conciërgediensten, coworking-faciliteiten en de eerder genoemde weelderige tuinen.

Soul Marbella biedt van alles meer

Soul Marbella is veel meer dan een residentieel project met nieuwbouwhuizen te koop in Marbella. Het doel van AEDAS Homes met dit project is om aanvullende diensten te bieden om ter plaatse aan alle essentiële behoeften van de toekomstige bewoners te voldoen. Zo hoeft men het complex voor maar weinig activiteiten te verlaten.

AEDAS Homes biedt naast de spa en sportschool voor de nodige ontspanning in de vrije tijd ook een zakencentrum dat een geschikte professionele omgeving biedt, die door bewoners ook kan worden gereserveerd voor privégebruik en aan alle mogelijk voorkomende professionele vereisten voldoet.  

Boek een live tour door Soul Marbella

Is je interesse gewekt? Dan kun je nu de woningen in Soul Marbella bekijken door rechtstreeks vanaf je mobiele telefoon of computer verbinding te maken met Soul Marbella. Een professionele vastgoedadviseur toont je de locatie, de voorzieningen en de wooneenheden. Zo kun je op een comfortabele wijze, vanuit welke locatie dan ook alle vragen alvast stellen.

Dit vind je misschien ook leuk