Vrouw veroordeeld voor afsnijden penis van baas in Spaanse bar

door admin
Vrouw veroordeeld voor afsnijden penis van baas in Spaanse bar

Het incident gebeurde in de ochtend van 1 juni in een bar in de Catalaanse gemeente Sant Andreu de la Barca. Volgens verklaringen van de vrouw zou de man haar al meerdere keren lastig hebben gevallen en hebben gedwongen tot seksuele handelingen. Toen de eigenaar van de bar de vrouw dinsdagochtend weer lastigviel, was de vrouw klaar met zijn gedrag. Ze pakte een mes en sneed zijn penis af.

Meerdere keren gedwongen tot seksuele handelingen

De eigenaar van de bar is na het incident naar het politiebureau gelopen waar hij zijn verwondingen toonde. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Korte tijd later meldde de vrouw zichzelf bij het politiebureau en gaf toe wat zij had gedaan. Zij claimde dat de man haar meerdere keren had gedwongen om seks met hem te hebben.

Catalaanse politie onderzoekt incident en aanklacht

Sinds de gebeurtenis wordt de vrouw vastgehouden op een politiebureau in Martorell waar rechercheurs onderzoeken of de vrouw uit zelfverdediging handelde of niet. De eigenaar van de bar en getuigen zijn inmiddels ondervraagd. Ook heeft de politie camerabeelden van de betreffende ochtend bekeken.

Vrouw veroordeeld voor toebrengen zwaar lichamelijk letsel

El Mundo meldt donderdagavond dat de rechtbank heeft besloten de vrouw een voorlopige gevangenisstraf op te leggen. Volgens het politieonderzoek heeft de man zijn werkneemster niet geprobeerd te verkrachten en ging haar argument dat zij uit zelfverdediging handelde niet op. Ook liet de politie weten dat er geen eerdere aanklacht bekend is van wangedrag aan de kant van de eigenaar van de bar.

De politie concludeert zelfs dat de man en zijn vrouwelijke werkneemster een affaire hadden. Dit werd aanvankelijk uitgesloten omdat de man een partner heeft die momenteel in Bangladesh verblijft.

Dit vind je misschien ook leuk