Spaanse zakenman verdeelt een miljoen euro onder medewerkers

door admin
Spaanse zakenman verdeelt een miljoen euro onder medewerkers

Nadat hij als verkoper voor een dealer was begonnen, besloot hij in 2005 de grote sprong te wagen en richtte hij zijn eigen autodistributiebedrijf Logic op. Dat was de kiem van wat nu zijn huidige internationale onderneming is met meer dan 450 medewerkers en kantoren in zeven landen.

‘Ontwrichtend en geïntegreerd bedrijfsmodel’

“We bouwen al bijna twee decennia aan een ontwrichtend en geïntegreerd bedrijfsmodel – kopen, verhuren en verkopen – waarmee we de hele levenscyclus van een auto 100% kunnen beheersen, van de aankoop van fabrikanten en toeleveranciers tot de commercialisering en verkoop. Gedurende dit proces verhuren we de auto’s zelf of bieden we ze aan als product waar mensen een abonnement op kunnen nemen’, legde hij afgelopen mei uit aan Diario de Mallorca.

Historische resultaten van het afgelopen boekjaar

Ktiri bekent “gelukkig te leven in het paradijs, Mallorca”, de plek waar hij zijn bedrijf heeft opgericht en heeft zien groeien. Hij beschouwt zijn medewerkers, aan wie hij afgelopen vrijdag een miljoen euro schonk voor de ‘historische resultaten’ van het afgelopen boekjaar, als ‘zijn grote familie’. Hij omschrijft zichzelf als een “liefhebber van sport, vissen en reizen”, evenals een persoon “die constant op zoek is naar innovatieve ideeën die een verandering in onze samenleving bevorderen en bijdragen aan een betere wereld”.

Ok Mobility heeft al een lange geschiedenis als sponsor van Real Mallorca. “Onze relatie gaat verder dan dezelfde Mallorcaanse oorsprong”, legt de zakenman uit. “We delen sportieve en menselijke waarden. OK Mobility heeft, net als Real Mallorca, de afgelopen jaren bewezen zich aan te kunnen passen aan veranderingen. Dit ging gepaard met een progressieve en constante groei. Het is dit Mallorcaanse gevoel dat we delen met de club die ons ertoe brengt een eersteklas team te ondersteunen ”. 

Ktiri bekent volgens Diario de Mallorca dat de dag waarop hij zijn medewerkers het geld schok, de gelukkigste van zijn leven is.

Dit vind je misschien ook leuk