Voormalige prinses van Qatar dood aangetroffen in Puerto Banús

door admin
Voormalige prinses van Qatar dood aangetroffen in Puerto Banús

De politie werd gewaarschuwd door een van haar dochters uit Parijs. Volgens de Franse krant Le Parisien probeerde de minderjarige al dagen in contact te komen met Kasia Gallanio. Toen agenten zondagochtend rond 8.00 uur bij het appartement van de 46-jarige voormalige prinses bereikten, werden ze binnengelaten door de portier van het Playas del Duque-complex.

Volgens bronnen bij de politie werd de 46-jarige, in Los Angeles geboren Kasia Gallanio echter dood in haar bed gevonden. Verder waren er schijnbaar geen tekenen van een worsteling of enig geweld.

Alcoholverslaving en depressie

Hoewel de autopsie nog moet worden uitgevoerd, bestaat het vermoeden dat de vrouw is overleden als gevolg van een overdosis. Volgens berichten in de Franse media leed Gallanio aan depressie en alcoholverslaving. Hiervan werd de voormalige prinses ook beschuldigd door haar ex-echtgenoot.

Beschuldigingen

Na hun scheiding heeft Gallanio een zware juridische strijd achter de rug met haar voormalige echtgenoot over de voogdij over hun drie kinderen. Die strijd duurde 10 jaar. Gallanio beschuldigde haar 73-jarige ex-echtgenoot ervan dat hij hun oudste dochter seksueel had misbruikt.
Al-Thani heeft deze beschuldigingen echter altijd ontkend. En in april deed het vermeende slachtoffer nog aangifte van mishandeling.

Zenuwinzinkingen

Op 19 mei wees de rechtbank van Parijs haar eisen af. Zoals gemeld door de Franse pers, had Gallanio enkele maanden in het ziekenhuis gelegen voor ontgiftingskuren en was ze vatbaar voor zenuwinzinkingen. Dit bracht de rechter ertoe de zaak uit te stellen totdat een psychologische evaluatie van Gallanio voorhanden was om de gezinssituatie beter te begrijpen.

Inmiddels woont de jongste dochter bij haar vader in de buurt van de Champs-Elysees in Parijs. De andere twee oudere dochters – een 17-jarige tweeling – kwamen naar Spanje om het lichaam van hun moeder te identificeren. Volgens de Franse pers spreekt de 73-jarige vader niet met hen en dekt hij alleen de kosten van “bescheiden hotels of kortdurende accommodatie”.

Dit vind je misschien ook leuk