Apple lanceert iPad3 vrijdag in Spanje

door admin
Apple lanceert iPad3 vrijdag in Spanje

Honderden mensen stelden zich op in lange wachtrijen voor de diverse verkooppunten in het land, waaronder bij de FNAC in Madrid.

Medewerkers trakteerden de wachtenden op koffie met pasta. Inmiddels gaan de eerste exemplaren als warme broodjes over de toonbank.

Beeldscherm

De meestbesproken vernieuwing zit hem in het verfijndere beeldscherm met een nog hogere resolutie dan de eerdere editie van het apparaat. DAardoor is het lezen niet zo vermoeiend.

Op 16 maart lanceerde Apple de iPad3 al met groot succes in een tiental andere landen, waaronder de Verenigde STaten, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Japan en Zwitserland. Tot nu toe zijn er al ruim 3 miljoen exemplaren verkocht.

Te heet

Eerder ontstond gedoe vanuit consumentenorganisaties dat de nieuwste versie van de iPad te heet zou worden. Apple reageerde hierop dat het apparaat aan alle eisen voldoet en dat wie problemen heeft zich maar moet wenden tot AppleCare, de technische dienst van het bedrijf.

Prijs

In Spanje betaalt men tussen de 479 en 799 euro voor een iPad3. Dat bedrag is aanmerkelijk minder als men een contract afsluit bij providers als Orange of Vodafone.

Voor wie deze bedragen te hoog zijn, is er altijd nog de mogelijkheid een iPad2 aan te schaffen. Deze zijn nu te koop voor kortingen tot 100 euro.

Zie hier een overzicht van de verkooppunten in Spanje.

Dit vind je misschien ook leuk