Marbella Vierdaagse wint prijs

door admin
Marbella Vierdaagse wint prijs

Dat komende oktober alweer de zevende editie wordt gehouden, had initiatiefnemer en organisator Hans Wohl vooraf vast niet durven dromen. Dat hij vorige week een heuse Award won voor het evenement, helemaal niet. Wohl nam namens het hele team van de vierdaagse de prijs in ontvangst voor het beste evenement in de categorie toerisme en sport. Deze heugelijke gebeurtenis vond plaats op het feestelijk versierde terras van Hotel Don Carlos in Marbella. De avond werd georganiseerd door het bedrijf One2One, dat eveneens de prijs uitreikte.

Volgens de directeur van One2One, Jacinto Castillo, levert het evenement een belangrijke bijdrage aan het sportief toerisme in Marbella en omgeving. Initiatiefnemer van de vierdaagse Hans Wohl zei blij verrast te zijn met deze prijs en bedankt iedereen die in de afgelopen jaren een bijdrage heeft geleverd om het evenement zo succesvol te maken.

Dit jaar wordt van 12 tot en met 15 oktober de zevende editie gehouden. Meer dan 750 mensen hebben zich inmiddels al ingeschreven en men verwacht dat het totale aantal deelnemers de tweeduizend zal overschrijden. Deelnemers kunnen zelf kiezen hoeveel dagen ze meelopen en op zondag is er een speciale route voor kinderen van 10 kilometer. 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Dit vind je misschien ook leuk