Nobu en Robert de Niro openen luxe hotels in Marbella en op Ibiza

door admin
Nobu en Robert de Niro openen luxe hotels in Marbella en op Ibiza

Afgelopen donderdag ging Nobu Restaurant & Lounge open in Marbella naast Dani, het restaurant van de met een Michelinster bekroonde en gelijknamige chef. Nobu is het eerste restaurant dat de zakenpartners in Spanje openen. Ook Ibiza krijgt een restaurant met het stempel van Nobu. De opening van het hotel in Marbella staat gepland voor het voorjaar van 2018.

Matsuhisa en De Niro hebben al 6 hotels in Miami, Manila, Las Vegas, Malibu, Riad en Londen. De komende jaren komen er hotels bij in Chicago, Los Cabos, Toronto en Bahrein. Het allereerste hotel in deze ‘keten’ was in Ceasar’s Palace in Las Vegas in 2013. In Marbella zullen in eerste instantie 49 suites komen die van alle luxe en service zijn voorzien. Later wordt dit aantal uitgebreid naar 81. Ze variëren in grootte van 45 tot 120 vierkante meter.

Op Ibiza gaat het hotel al op 30 juni open. Dit is gevestigd aan Playa de Talamanca en zal 152 kamers tellen en 4 restaurants; Nobu met de Japanse keuken, Chambao van chiringuito Es Cavallet, een Mexicaans restaurant van Grupo Peyote en Celicioso dat vooral gericht is op de gezonde keuken. 

Nobu Matsuhisa is een van de meest erkende chefkoks van de Verenigde Staten. Door de New York Times werd hij tot de tien belangrijkste chefs ter wereld uitgeroepen. De Japanner won daarnaast ook tal van prijzen en onderscheidingen.

Dit vind je misschien ook leuk