Vind je droomhuis in Spanje

Waarvoor kunt u onder meer bij ons terecht?

Makelaars in Spanje werken anders dan bijvoorbeeld in Nederland of België. Dat komt grotendeels door de andere wet- en regelgeving in Spanje. CasaLasDunas is overal van op de hoogte en begeleid je door het koopproces van A tot Z.
CasaLasDunas heeft een ruim aanbod huurhuizen in Spanje. Vindt u het prettig om een huis te huren in Spanje waarbij alle communicatie in Nederlands gaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken. Wij vinden persoonlijke en Nederlandstalige service belangrijk! Geniet van de Spaanse zon en huur eenvoudig een huis bij CasaLasDunas.
De Costa Blanca, daar waar de zon het hele jaar schijnt, is de ideale plaats om te verblijven in de wintermaanden. Als u twee maanden of langer aan de Costa Blanca wilt verblijven kunt u bij CasaLasDunas voordelig accommodaties vinden om te overwinteren. U betaalt namelijk per maand en niet per week.

Over CasaLasDunas

CasaLasDunas werd in 1997 oppgericht. Sindsdien is dit familiebedrijf actief als makelaar-projectontwikkelaar aan de gehele Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa Del Sol. Ons dynamische team bestaat uit internationale, meertalige medewerkers. 

team casalasdunas

Wat onze klanten zeggen

Jari
Jari
'Persoonlijke aanpak'
Read More
Wij zijn erg goed ondersteund door CasaLasDunas bij de aankoop van ons appartement. De service laat niets te wensen over. Vooral de persoonlijke aanpak van CasaLasDunas is ons erg bevallen. Mocht u op zoek zijn naar een woning onder de Spaanse zon, dan is CasaLasDunas de beste optie!
Tom de Wit
Tom de Wit
'Zeer goed immokantoor'
Read More
Tom de Wit: Zeer goed immokantoor. Zeker aan te raden. 10 jaar geleden mijn woning daar gekocht en onlangs daar ook weer verkocht.
Ron & Joke
Ron & Joke
'Niets is deze mensen teveel'
Read More
Graag wil ik op deze site het geweldige team van CasaLasDunas danken voor hun geweldige inzet bij de aankoop van ons huis aan de Costa blanca. Niets is deze mensen teveel en we zijn er achter gekomen hoe belangrijk het is om een betrouwbaar makelaarskantoor achter je te hebben die alles tot in de puntjes uitzoekt en regelt.
R. Robaeys
R. Robaeys
'Kopen in vertrouwen'
Read More
Kopen met CasaLasDunas is kopen in vertrouwen en zonder zorgen. Als Belgen hebben wij deze Nederlandse agence leren kennen via hun website. Na een bezoek aan Second Home in Antwerpen hebben wij een bezoek vastgelegd in Spanje. Pascal was zeer hulpzaam vooraf en twee dagen lang heeft hij ons op sleeptouw genomen.
Previous
Next

Voeg u bij honderden tevreden huizenbezitters in Spanje

Velen voor u kochten een huis onder de Spaanse zon. Daar zitten zij nu op hun terras te genieten van een fantastisch zeezicht. Of ze zijn er zelf niet, maar behalen rendement op hun aankoop door het aan anderen te verhuren. Deze kopers waren verstandig en lieten zich begeleiden door het team van CasaLasDunas. Hun deskundige vastgoedadviseurs bieden begeleiding tijdens het volledige koopproces in uw eigen taal. Of je nu een woning zoekt aan de Costa Blanca, Costa Cálida of Costa del Sol, vertrouw op de professionaliteit van CasaLasDunas.  

Waarom je op CasaLasDunas kunt bouwen en vertrouwen

Sinds 1 oktober 2023 moeten alle makelaars in de Comunidad Valenciana (provincies Castellon, Valencia en Alicante) zich registreren krachtens een nieuwe wet. Aan die registratie zijn een aantal voorwaarden verbonden. De belangrijkste is dat de makelaar aantoonbaar over een gedegen opleiding moet beschikken. Bovendien dient de makelaar te beschikken over een bankgarantie van € 60.000,- en een professionele WA verzekering. Met de nieuwe wet wil de overheid meer transparantie voor en bescherming van de consument en een einde maken aan de wildgroei en de ‘cowboys’ in deze beroepsgroep. 

 

CasaLasDunas is ook geregistreerd in het makelaarsregister van de Comunidad Valenciana en lid van de beroepsvereniging API voor erkende makelaars in Spanje. Hiermee voldoet CasaLasDunas aan alle eisen die door de Spaanse overheid worden gesteld. Tevens beschikt CasaLasDunas over gekwalificeerde medewerkers, een netwerk van professionele juristen en een derdenrekening voor financiële garanties. Loop dus met een gerust hart bij ons binnen in San Fulgencio of bezoek ons online.

API beroepsvereniging

CasaLasDunas in de media

CasaLasDunas is met enige regelmaat te zien op de televisie. Zo zijn ze te zien in programma’s als Way of Living, RTL Vakantie Magazine, Life Is Beautiful, Housevision en Next Level. Deze programma’s worden allemaal uitgezonden op RTL4 en RTLZ

CasaLasDunas

3 Videos

CONTACT

Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag of een opmerking? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via ons contactformulier, e-mail, telefoon of wij kunnen u terug bellen als u dat wilt. Een online videogesprek valt uiteraard ook tot de mogelijkheden. Ook kunt u ons bezoeken op ons hoofdkantoor te La Marina in Spanje. De koffie staat klaar!