Vier leuke vacatures bij dynamisch familiebedrijf aan de Costa Blanca

door admin
Vier leuke vacatures bij dynamisch familiebedrijf aan de Costa Blanca

Er worden mensen gezocht voor verschillende functies in de regio Costa Blanca en Costa Cálida. CasaLasDunas is een dynamisch familiebedrijf met een enthousiast team van internationale medewerkers. De makelaar-projectontwikkelaar, vastgoedadviseur en verhuurorganisatie is al jarenlang actief aan de hele Costa Blanca, de Costa Cálida en sinds kort ook aan de Costa del Sol. Voor de Spaanse oostkust is CasaLasDunas op zoek naar een sales manager een verkoopmakelaar, een all round klusjesman en een interieurverzorger. Als je over een auto beschikt en bekend bent met de kuststreek van Alicante en Murcia dan is CasaLasDunas wellicht op zoek naar jou!

Sales manager aan de Costa Blanca-Zuid

Wegens uitbreiding van het verkoopteam heeft CasaLasDunas plaats voor een sales manager aan de Costa Blanca Zuid. Ben je bekend met de makelaardij en de streek en beschik je over een auto? Dan liggen hier je kansen voor een aantrekkelijke baan met doorgroeimogelijkheden in een snel groeiend bedrijf. Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan een e-mail met cv naar info@casalasdunas.com.

Allround klusjesman

CasaLasDunas zoekt eveneens per direct een energieke allround klusjesman die de verhuur- en verkoopafdeling komt versterken. De werkzaamheden bestaan uit het onderhoud van woningen, diverse kleine reparaties, kwaliteitscontrole en after sales-taken. Ook vanuit deze functie zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Voor deze functie is een vast contract bespreekbaar, maar je kunt ook als freelancer aan de slag. Stuur een e-mail met cv naar hans@casalasdunas.com of bel naar +34 620 29 246.

Interieurverzorgers

Verder is CasaLasDunas nog op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en vooral zelfstandige werkende interieurverzorger. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met de nodige ervaring, met de beschikking over een auto en die flexibel inzetbaar is in de omgeving van La Marina, Guardamar en Villamartín en omstreken. Stuur een sollicitatie met cv naar verhuur@casalasdunas.com.

After sales manager

Tot slot zoekt CasaLasDunas naar een enthousiaste collega om het verkoop- en verhuurteam te ondersteunen. Heb je oog voor detail? Beschik je over algemene kennis of ervaring met bouwmaterialen en kun je probleemoplossend en resultaatgericht werken, dan ben je wellicht precies de persoon die wij zoeken. Het is een pre als je naast Nederlands ook Engels en Spaans spreekt. Stuur een e-mail met cv naar info@casalasdunas.com.

Over CasaLasDunas

CasaLasDunas is sinds 1997 dé Nederlandse aankoopmakelaar aan e Costa Blanca en de Costa Cálida. Later werd daar de Costa del Sol aan toegevoegd. Het bedrijf helpt de klant bij alle stappen die bij het aankoopproces komen kijken en beschikt over een ruim aanbod aan nieuwbouwwoningen, bestaande woningen en huurwoningen. Daarbij heeft het kantoor ook toegang tot bankbeslagen en beschikt over een eigen team van aannemers en architecten om samen met de klant een droomhuis te bouwen. Dit laatste kan op elke willekeurige locatie in heel Spanje.

Gerenommeerd bedrijf

Casa las Dunas is Mondi Approved. Mondi is een belangenvereniging voor mensen die een huis in het buitenland willen kopen, reeds bezitten of die zijn geïnteresseerd in een ander beleggingsobject over de grens. Ook is de makelaardij met grote regelmaat te zien op RTL 4 TV bij Way of Living en Housevision. Casa las Dunas is in Nederland en België te bezoeken op de vastgoedbeurzen Second Home International en de Spanje Expobeurs. Op dit moment beschikt dit dynamische familiebedrijf naast het uitgebreide netwerk aan samenwerkingspartners over in totaal 14 meertalige  personeelsleden met elk hun eigen specialiteit. Meer weten? Kijk dan op de website of neem contact op via mailto: info@casalasdunas.com of bel naar +34 965 724 489 (ES) of +31 (0)883 962 641 (NL).

Dit vind je misschien ook leuk