Hoe financier je je nieuwe huis in Spanje?

door admin
Hoe financier je je nieuwe huis in Spanje?

…En dat je bij die blik ook denkt: ja, dít is het! Zonder aarzeling. Dat moment vormt doorgaans de start voor een lange weg vol met zaken die geregeld moeten worden. Een weg die voor velen misschien niet de leukste is. Want zaken regelen in een land waarvan je de taal niet of niet goed beheerst, kan lastig zijn. Zeker in een land als Spanje waar een logge bureaucratie de regelgeving domineert en je geen idee hebt bij welke instelling je moet beginnen om de financiering van je nieuwe woning rond te krijgen. Potentiële kopers verkijken zich regelmatig op de bureaucratie, cultuur, taal of de compleet andere regelgeving in Spanje. Gelukkig zijn er partijen die vinden dat dit eenvoudiger kan en die dit soort zaken van je over kunnen nemen.

Werken met een onafhankelijke tussenpartij

Om zeker te zijn van de soepel proces bij het aankopen van een woning in Spanje, kun je de hulp inschakelen van professionele bemiddelaars. Zij helpen jou met de voorbereiding, onderhandelingen, contracten én hebben vaak een sterkere positie bij de (logge) Spaanse banken. Daarmee kunnen zij vaak eenvoudig een betere deal voor jou als aankopende partij realiseren, waar je op de lange termijn veel (financieel) voordeel uit haalt.

Een van dezepartijen is Spaanse Hypotheek, welke als schakel optreedt tussen jou als klant en de Spaanse banken. Hun Nederlandse adviseurs in Spanje helpen jou door de uitgebreide Spaanse regelgeving te navigeren en kijken ze verder dan alleen jouw hypotheek. Bij Spaanse Hypotheek is een uitgebreide expertise in huis die het team van professionals met jarenlange ervaring in Spanje graag met je deelt. Uit de verhalen van klanten blijkt dat ze het belangrijk vinden dat klanten goed geholpen worden en dus veel meer krijgen dan alleen een hypotheekadvies.

Volledig Hypotheekrapport

Bij Spaanse Hypotheek kun je eenvoudig een volledige berekening laten doen van je hypotheekmogelijkheden, inclusief rapportage en een gespecificeerd stappenplan voor je aanvraag. Bij het all-in hypotheekrapport ontvang je van Spaanse Hypotheek:

–          Maximale hypotheek en aankoopsom

–          Rente & looptijd van de hypotheek

–          Verwachte maandlasten (annuïtair)

–          Bijkomende verplichte kosten

–          Benodigde eigen middelen

E-learning & Kennisbank

Bij het kopen van een woning in Spanje is een goede voorbereiding het halve werk en dus uiterst belangrijk. Het is belangrijk dat je zélf ook goed op de hoogte bent van alle stappen en processen. Spaanse Hypotheek helpt jou graag om alle obstakels en valkuilen zélf te herkennen en goed voorbereid aan jouw Spaanse avontuur te beginnen. Daarom kun je ook aan de slag met een interactieve leeromgeving aan waarin je wordt meegenomen langs alle stappen van het aankoopproces.

Je ontvangt informatie en insiders tips die jou helpen bij een zorgeloze aankoop. Middels interactieve afbeeldingen, video’s, situatieschetsen, teksten en quizzen wordt je stapsgewijs meegenomen door alle fases van het aankoopproces. Je volgt de cursus woning aankopen in Spanje eenvoudig via je mobiel telefoon of op je desktop. Zo leer je stapsgewijs in je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Zo leer o.a. over belangrijke documenten waar je op moet letten; het hypotheekproces in Spanje, de werking van een taxatie voor de aanvraag van je hypotheek en nog veel meer.

Weet je nog niet precies wat voor jou de beste keuze is om een droomhuis in Spanje te realiseren? Geen zorgen! Het team van Spaanse Hypotheek staat iedere werkdag klaar om je te helpen bij alle ins- en outs van het kopen van een woning in Spanje! Heb je een specifieke vraag of wil je graag hulp bij het realiseren van je droomwoning? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek!

Dit vind je misschien ook leuk