Benidorm keurt bouw wolkenkrabber van 36 verdiepingen goed

door admin
Benidorm keurt bouw wolkenkrabber van 36 verdiepingen goed

Met de goedgekeurde technische rapporten kan nu een bouwvergunning worden aangevraagd. De toren moet in twee jaar tijd gebouwd worden aan de Avenida Villajoyosa in La Cala. Dat is dichtbij de recent gebouwde torens van TM Grupo Inmobiliario en de In Tempo en Delfín torens. La Cala ontwikkelt zich zo tot buurt voor tweede woningen en toeristische appartementen voor mensen met een beter gevulde portemonnee. De toren krijgt een grotendeels residentiële functie. Al 60 procent van de woningen zijn verkocht. In totaal worden 196 woningen op de markt gebracht door vastgoedbedrijf Sonneil en de prijzen variëren van 260.000 euro tot 770.000 euro voor het duurste appartement.  

Benidorm Beach zal onder meer gaan beschikken over een spa, een verwarmd buitenzwembad, een binnenzwembad, een fitnessruimte, een speeltuin, twee jacuzzi’s, twee padelcourts en een jeu de boules-baan.

De nieuwe woontoren is hoog, maar zeker niet de hoogste in de toeristische hoofdstad van de Costa Blanca. Dat is In Tempo met een hoogte van 192 meter en 47 verdiepingen. Dan volgt Bali van 186 meter hoog.

Dit vind je misschien ook leuk