Benidorm bedenkt unieke oplossing om toeristen te trekken

door admin
Benidorm bedenkt unieke oplossing om toeristen te trekken

Verschillende bedrijven en restaurants hebben de handen ineen geslagen en een project bedacht dat het toerisme aan de Costa Blanca een nieuw leven moet inblazen. Het baanbrekende project wordt Benidorm Resort genoemd. Het is een soort all-inclusive door de hele stad. De bezoeker kan voor een prijs vanaf 209 euro zes dagen lang genieten in de accommodatie van zijn keuze en eten in bars en restaurants, niet alleen in de stad Benidorm maar ook in plaatsen in de omgeving. 

De samenwerking tussen ABRECA (Vereniging van bars en restaurants in Benidorm), COBRECA (coöperatie van bars en restaurants in Benidorm), Rosemberg Real Estate en Nicaragua Apartments maakt dit initiatief mogelijk, zodat Benidorm tussen oktober en 31 maart 2021, het laagseizoen) verandert in één groot resort.

Toeristen kunnen kiezen voor appartementen die eigendom zijn van de makelaarskantoren Rosemberg Real Estate en Nicaragua Apartments en kunnen kiezen uit een aanbod van bijna 30 bars en restaurants waar ze kunnen ontbijten, lunchen en dineren, afhankelijk van het afgesloten arrangement.

Andere plaatsen aan de Costa Blanca waar toeristen die van dit aanbod gebruik gaan maken, kunnen verblijven zijn Altea, Campello, Finestrat, San Juan, Torrevieja en Villajoyosa.

Benidorm blijft open en veilig

Alle aangesloten accommodaties volgen de hygiënische normen tegen Covid op die worden aanbevolen door de zorgautoriteiten. Onder de slogan ‘Benidorm blijft open en veilig’ hoopt men het toerisme in het gebied gedurende de wintermaanden te activeren. Daarnaast wordt nog eens benadrukt dat inwoners van de Valenciaanse Gemeenschap gebruik kunnen maken van het regionale toeristenvoucher om hun verblijf te betalen.

Lees ook: Benidorm vindt zichzelf opnieuw uit als bestemming voor digitale nomaden en Toeristische sector in Benidorm slaat alarm

Dit vind je misschien ook leuk