Spanje opent derde winkel vol culinaire provocatie

door admin
Spanje opent derde winkel vol culinaire provocatie

De Spaanse nieuwssite Información.es schrijft op donderdag over de derde vestiging van La Pollería in Spanje. Alicante krijgt binnenkort de eerste La Pollería en is daarom op zoek naar medewerkers. Net als de klanten van la Pollería, moeten ook de nieuwe werknemers beschikken over een grote dosis humor en geen last hebben van schaamte.

Lange wachtrij voor populaire ‘piemelwafels’

Dit klinkt wellicht een beetje gek, maar bij La Pollería worden wafels in de vorm van piemels verkocht die klanten in allerlei kleurtjes kunnen laten ‘dippen’. En nee, dit is geen 1 april-grap. In Madrid en in Valencia staan er de laatste tijd lange wachtrijen voor de deuren van la Pollería en blijken de zogenaamde ‘piemelwafels’ een echte trend die ook steeds vaker op sociale media wordt gedeeld.

Derde vestiging La Pollería in Spanje

Na het succes van deze winkels in Madrid en in Valencia, opent La Pollería binnenkort de derde vestiging in Alicante. Op de borden buiten de winkels worden de ‘pollofres’ – een samenstelling van polla = piemel en gofres = wafels – gepresenteerd. Bij het bestellen van een basic exemplaar krijg je een piemelvormige wafel op een ijsstokje. Maar het echte werk start bij het versieren van de eetbare piemels: La Pollería biedt verschillende dips en toppings aan om de piemelwafel er nog smakelijker uit te laten zien.

Trendy winkel verkoopt ook medicijnen tegen ‘intieme problemen’

Niet alleen piemelwafels worden massaal verkocht door La Pollería, deze keten verkoopt ook medicijnen. En omdat niets is wat het lijkt bij deze winkel zit er geen echte medicatie in de potjes, maar worden snoepjes in medicijnpotjes verkocht voor bijvoorbeeld anale pijn, medicatie om beter te kunnen zuigen en tegen erectiestoornissen.

Dit vind je misschien ook leuk