Volledige toeristische aanbod Benidorm op één portaal

door admin
Volledige toeristische aanbod Benidorm op één portaal

Alle toeristische accommodaties en complementaire toeristische ervaringen staan bij elkaar op het afgelopen woensdag op de FITUR in Madrid door Benidorm’s burgemeester gepresenteerde portaal.

‘Visit Benidorm Travel’, zoals deze pagina heet, is een publiek-privaat initiatief van de toeristische stichting Visit Benidorm. De technologische ‘partner van het portaal dat zal optreden als een white label reisbureau is Travel Compositor company.

De burgemeester legde uit dat “met dit project, in lijn met het strategisch plan van Visit Benidorm, een diepere wending wordt gegeven aan online, in lijn met wat is vastgelegd in het Benidorm DTI + Seguro Master Plan”. Digitale marketing wordt ingezet om de boodschap en het product aan te passen aan de behoefte van elke verschillende klant.

Volgens de burgemeester “zal dit portaal dus het volledige aanbod van de stad hebben, dat rechtstreeks in de marketingtool zal worden opgenomen”. Op dit moment heeft ‘Visit Benidorm Travel’ al 197 accommodaties en tientallen aanvullende aanbiedingen opgenomen. Pérez verduidelijkte dat “het via het portaal niet alleen mogelijk zal zijn om accommodatie voor de vakantie te kiezen en te reserveren, maar dat de gebruiker ook zijn vliegtuig-, trein- of buskaartje kan kopen om de bestemming te bereiken tussen alle bestaande verbindingsopties.”

Negen talen en elf valuta

‘Visit Benidorm Travel’ werkt in 9 talen en biedt de mogelijkheid om in 11 verschillende valuta te betalen. Onder de informatie en opties die de reiziger zal vinden, zijn de populariteitsratio’s van de etablissementen in verschillende accommodatieplatforms. Het portaal stelt de gebruiker ook in staat om de gemaakte selectie op te slaan en later te specificeren of te wijzigen.

Voordelen voor bedrijfsleven in Benidorm

De burgemeester ziet niet alleen grote voordelen voor de eindgebruiker in het platform, maar ook voor het bedrijfsleven in zijn stad. De bedrijven die nog niet in staat zijn geweest hun product online aan te bieden, is het een oplossing om dat eindelijk te kunnen doen. Bedrijven die al wel een eigen website hebben, kunnen zo een extra marketingtool tegemoet zien voor minimale kosten, in elk geval – volgens de burgemeester – voor lagere kosten dan die andere centrale of reserveringsplatforms rekeken. De nieuwe website, Visitbenidorm.travel, bevindt zich al in de testfase en zal naast het huidige Visit Benidorm bestaan.

Dit vind je misschien ook leuk