Nederlandstalige teststraat in Benidorm geopend

door admin
Nederlandstalige teststraat in Benidorm geopend

Hopelijk blijft het vooral bij asymptomatische besmettingen en blijven de opnames in ziekenhuizen en op IC’s beperkt. Ondanks alles is het goed te weten dat je in je vakantieland Spanje ook testmogelijkheden in de buurt hebt, mochten de omstandigheden ertoe leiden dat je een test moet laten afnemen. Voor mensen die in de buurt van Benidorm, in de Spaanse provincie Alicante, verblijven, is er nu goed nieuws.

Sinds kort kan iedereen die hier op vakantie is zich namelijk laten testen in de net geopende Nederlandstalige teststraat van Test Corona Direct. Hier worden antigeentests en PCR-tests afgenomen en krijg je een officieel PCR-reiscertificaat mee. 

Hoe werkt het?

Na aankomst bij Test Corona Direct nemen de Nederlandssprekende medewerkers de test bij je af. Bij een antigeentest (Sneltest) krijg je het resultaat na ongeveer 15 minuten per e-mail. Bij een PCR-test krijg je het resultaat binnen 24 uur eveneens per e-mail. Is de testuitslag negatief, dan krijg je het reiscertificaat gelijktijdig met het resultaat per mail gestuurd. 

Eenvoudig online afspraak maken

Afspraken maken gaat eenvoudig via onze website: ga naar https://www.testcoronadirect.com en kies vervolgens het type test. Kies een datum en een tijd en vul daarna het formulier in. Nadat je de afspraak hebt vastgelegd krijg je per e-mail een afspraakbevestiging gestuurd.

Wat is de prijs?

Een antigeentest met certificaat kost 45 euro en een PCR-test met reiscertificaat kost 110 euro.

Waar is de testlocatie?

Plaza de SS. MM. Los Reyes de Espana, 8 (aan de zuidwestkant van het park L’Aigüera in Benidorm (Alicante). 

Kijk voor meer informatie op www.testcoronadirect.com 

Dit vind je misschien ook leuk