Update van een makelaarsbedrijf in Spanje: het gaat de goede kant op

door admin
Update van een makelaarsbedrijf in Spanje: het gaat de goede kant op

Dit familiebedrijf met hoofdkantoor aan de Costa Blanca heeft vanaf het moment dat Spanje in lockdown ging in maart vorig jaar alle zeilen bijgezet om de aan alle kanten onzekere situatie zo goed mogelijk het hoofd te bieden. Het was niet het moment om met de handen over elkaar te gaan zitten, maar juist om te investeren en ervoor te zorgen om vooraan te blijven staan in de rij. De kantoren moesten van de ene op de andere dag worden gesloten en alle personeel werkte vanaf huis. Potentiële kopers van huizen in Spanje konden niet meer op bezoek komen om de woningen van hun keuze te bezichtigen.

Sinds juni vorig jaar is het allemaal langzaam weer gaan lopen. De medewerkers van Casa Las Dunas merkten sindsdien een toenemende belangstelling van klanten die tijdens de corona-periode hadden gespaard en zelfs dat de interesse voor een huis kopen in Spanje alleen maar groter is geworden vergeleken met de tijd vóór de pandemie.

Virtuele huisbezichtigingen

Daarom ging Casa Las Dunas al snel van start met virtuele huisbezichtigingen. Medewerker Pascal vertelt erover in het programma Way of Living van RTL. Iets waar veel klanten grif op zijn ingesprongen. Een verkoper van Casa Las Dunas loopt met een camera door het huis en spreekt ondertussen met de klant en beantwoord alle opkomende vragen. Zo kunnen klanten gewoon veilig thuis vanaf hun bank hun eventuele toekomstige huis onder de Spaanse zon bekijken en bepalen of het werkelijk hun woning wordt. Het is Dankzij de corona-situatie is het een heel goed alternatief voor fysieke bezichtigingen gebleken. Hierbij moet een klant naar Spanje afreizen, daar een paar dagen of langer verblijven en een onderkomen hebben om vervolgens met de makelaar diverse woningen te bezoeken.

Desondanks is ook het aantal fysieke huisbezichtigingen weer behoorlijk toegenomen de laatste tijd. Mensen hebben veel gespaard en willen dat spaargeld voor het einde van het jaar van hun rekening afhebben, aldus Casa Las Dunas in Way of Living.

Casa Las Dunas op televisie

Way of Living is niet het enige televisieprogramma waarin Casa Las Dunas belicht wordt als dé vastgoedadviseur voor de aankoop van een woning in Spanje. Ook Next Level, RTL Vakantie Magazine en Housevision besteden aandacht aan de voordelen die het kopen van een huis in Spanje heeft en waar je tijdens het koopproces op moet letten. Deze programma’s worden allemaal uitgezonden op RTL4 en RTL Z.

Binnenkort is het dus weer tijd voor nieuwe TV uitzendingen met CasaLasDunas bij Way of Living op RTL4. Kijk deze week alvast een uitzending van RTL Vakantiemagazine terug, waarin Olympisch snowboardster Nicolien Sauerbreij de Costa Blanca en CasaLasDunas bezocht om opdrachten uit te voeren om hiermee geld in te zamelen voor het goede doel.

Op deze pagina op de website van Casa Las Dunas ziet u een selectie van deze uitzendingen en ze zijn ook te vinden op het Casa Las Dunas YouTubekanaal. Veel kijkplezier en mocht u na het zien van een uitzending vragen hebben, neem dan gerust contact op met Casa Las Dunas.

Wilt u deze herfst toch nog even van tropische temperaturen genieten? Kijk dan naar het huuraanbod van Casa Las Dunas en kom naar Spanje! Het team staat graag voor u klaar!

Dit vind je misschien ook leuk