De nieuwe gratis APP van ‘de week’, onmisbaar voor resident én toerist

door admin
De nieuwe gratis APP van ‘de week’, onmisbaar voor resident én toerist

De uitgever van De Week komt nu met iets nieuws: een handige app die bedoeld is om de Nederlanders en Vlamingen aan de Costa Blanca en Spanje nóg beter te bedienen: ze treffen er het laatste regionale nieuws aan, actuele weersverwachtingen, informatie over wandelingen of dagjes uit, restaurants en diensten, musea en attractieparken, golfbanen en markten, doktoren en ziekenhuizen, garages, huurhuizen en nog veel meer.

Heldere navigatie

De app maakt gebruik van de nieuwste technologieën die het leven zoveel gemakkelijker maken. Zo kunt u, na het lezen van informatie over een leuk restaurant, met één druk op de knop naar dit restaurant bellen om een tafeltje te reserveren. Het beginpunt van een wandelingen en uitstapjes is gemakkelijk te vinden met een kaart en het gps-systeem van uw telefoon.

Dagelijks geactualiseerd

De app van De Week is met grote zorg samengesteld en wordt dagelijks geactualiseerd. Het is dan ook een kwestie van tijd dat iedere Nederlandstalige bewoner van de Costa Blanca én iedere Nederlandstalige toerist die op vakantie gaat naar deze regio, de app van De Week op zijn telefoon wil hebben.

De app is gratis te downloaden in zowel de Android (Google Play) App Store als de Apple (IOS) App Store.

Dit vind je misschien ook leuk