Nieuwe oude zoon voor 73-jarige Julio Iglesias

door admin
Nieuwe oude zoon voor 73-jarige Julio Iglesias

Diverse Spaanse media schrijven hierover. De dna-test zou zijn afgenomen in Miami en de uitslag ervan werd gepubliceerd door het katoor Bufete Osuna in Valencia, die erbij vermeldde dat dit bewijs bij andere documenten gevoegd zal worden zodat de waarheid ook door het Spaanse juridische systeem wordt erkend. In Spanje heeft elke burger volgens de grondwet recht om te weten wie zijn of haar ouders zijn. De moeder van de nieuwe zoon van Iglesias zou een korte affaire hebben gehad met de zanger.

Iglesias heeft drie kinderen uit zijn eerste huwelijk met de Fillipijnse journaliste Isabel Preysler. Hieronder ook de popster Enrique Iglesias. Daarna trouwde hij met de Nederlandse Miranda Rijnsburger en met haar kreeg hij nog vijf kinderen. De zanger verkocht wereldwijd meer dan 150 miljoen albums. Hij is daarmee de best verkopende Spaanse zanger aller tijden.

De journalist Beatriz Pastor claimde in 2014 dat de zanger Enrique Iglesias geen kind is van Julio. Ze kondigde in dat jaar aan bewijs daarvoor te leveren in een nog steeds te verschijnen, ongeautoriseerde biografie van Julio Iglesias. 

Dit vind je misschien ook leuk