RTL Vakantie Magazine 2017 was aan de Costa Blanca

door admin
RTL Vakantie Magazine 2017 was aan de Costa Blanca

Ook op de website van Casa Las Dunas kun je ze terugzien. Deze Nederlandse makelaar trad voor het programma op als gastheer en zorgde voor de vakantiehuizen waar Olympisch kampioene snowboarden Nicolien Sauerbreij kon logeren.  De eerste aflevering werd op zondag 18 juni uitgezonden en wordt op zaterdag 29 juli om 17 uur op RTL4 herhaald.

Dit seizoen werd RTL Vakantie Magazine in een nieuw jasje gestoken. In het populaire zomerprogramma vertrekken presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers met de zes Bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland. Behalve dat je mee kunt genieten van de vakantie avonturen van onder anderen Nicolien Sauerbreij en Sita & Rachel (K-otic) werden deze VIPs ook verplicht een aantal meeslepende opdrachten en verfrissende uitdagingen te volbrengen op hun vakantielocatie. Hiermee konden ze geld inzamelen  voor het goede doel Stichting Het Vergeten Kind. Uiteindelijk leverde dat een totaalbedrag op waardoor minder bedeelde kinderen ook op een leukere manier vakantie kunnen vieren.

Uiteraard krijg je in het programma vakantietips en leer je van alles over de dynamische bestemmingen, de hotels, resorts, vakantiehuizen, pretparken en de omgeving waar de VIPs verbleven. Zoals gezegd was de aftrap van het programma met Arno in Spanje aan de Costa Blanca waar Olympisch Kampioen Nicolien Sauerbreij gelijk al een pittige uitdaging voorgeschoteld kreeg: ze moet gaan flyboarden!  Dat is jezelf in de lucht weten te houden op zee op een board dat met harde waterstralen hooggehouden wordt. Vervolgens ging Nicolien per mountainbike op zoek naar de zoutmeren in het binnenland van Torrevieja en moest ze binnen een uur minstens vijftig euro verdienen met het verkopen van castagnetten.

Stichting Het vergeten kind

Het door de VIP’s opgehaalde geld gaat naar stichting Het Vergeten Kind. Maar wat doet deze stichting? Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout. Het Vergeten Kind richt zich op ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Die zijn zeer kwetsbaar. Bij ruim 55.000 kinderen gaat het zo mis dat ze niet meer thuis kunnen wonen en dat hun ontwikkeling ernstig in gevaar komt. Het Vergeten Kind wil dat Nederland niet langer wegkijkt, maar tijdig signaleert, effectief ingrijpt en duurzaam helpt omdat elk kind een eerlijke kans verdient om kind te zijn en zich goed te kunnen ontwikkelen. Stichting Het Vergeten Kind organiseert activiteiten en projecten die een directe positieve invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen en richt zich op duurzame structurele verbetering van hun situatie. Klik hier om te helpen.

Casa Las Dunas

Casa Las Dunas werd door RTL ingeschakeld als dé Nederlandstalige specialist in onroerend goed aan de Costa Blanca, de Costa Cálida en de Costa del Sol. Het is een betrouwbaar makelaarskantoor dat al sinds 1997 in Spanje is gevestigd en over een ruim aanbod beschikt aan bestaande en nieuwbouwwoningen. Bij Casa Las Dunas kun je ook terecht voor de verkoop en verhuur van vakantiehuizen, vakantieappartementen en vakantievilla’s. Wil je zelf een huis bouwen, dan werkt Casa las Dunas nauw samen met een eigen team van aannemers en architecten om samen tot je droomhuis te komen. Casa Las Dunas is Mondi approved. Mondi is een belangenvereniging voor mensen die een huis in het buitenland willen kopen, reeds bezitten of die zijn geïnteresseerd in een ander beleggingsobject over de grens. Casa Las Dunas is niet alleen te zien in het RTL programma Vakantie Magazine, maar ook regelmatig in de programma’s Way of Living en Housevision. Op dit moment beschikt dit dynamische familiebedrijf naast het uitgebreide netwerk aan samenwerkingspartners over in totaal 9 meertalige personeelsleden met elk hun eigen specialiteit. Wilt u meer weten, kijk dan op de website of neem contact op via info@casalasdunas.com of bel naar +34 96 5724 489 (ES) of 31 (0) 88 39 62 641(NL).

Dit vind je misschien ook leuk