Alex aan de Costa Blanca

door admin
Alex aan de Costa Blanca

Op dinsdag 26 september is er in Altea een seminar over Binck Fundcoach, op woensdag 27 september een speciale lezing van de Vlaamse beursexpert Gert Bakelants in Calpe en van 26 tot en met 28 september kunt u bovendien een afspraak maken om met de beursexperts van Alex om de tafel te gaan zitten.

Beleggen in tijden van nul rente

Gert Bakelants zal ingaan op de huidige situatie op de beurs en de invloed van de vele actuele wereldwijde gebeurtenissen op de beurskoersen. Bovendien legt hij uit waarom beleggen nog steeds de beste optie is in tijden dat de spaarrente vrijwel op nul staat. Een interessante bijeenkomst voor iedereen die graag meer wil weten over de beurs en de economie.

Gert Bakelants werd een bekend gezicht in België als beurscommentator bij Kanaal Z. Momenteel is hij hoofdredacteur van De Belegger en columnist voor diverse Belgische media waaronder de Belgische zakenkrant De Tijd. Hij is ook de auteur van De Beursbijbel 2016. Na afloop van de presentatie kunt u onder het genot van Belgisch bier en lekkernijen nog even napraten. De lezing begint om 15.30 uur en de toegang is gratis. U kunt zich inschrijven via Alexspanje.com

Binck Fundcoach

Alex maakt deel uit van Binckbank en kan daarom haar klanten nu ook de Binck Fundcoach rekening bieden. Op dinsdag 26 september organiseert Alex om 15.30 uur in Villa Gadea in Altea een speciale themamiddag over Fundcoach. U krijgt uitleg over de diverse mogelijkheden en kunt direct uw vragen stellen. U kunt zich hiervoor inschrijven via alexspanje.com.

Met Fundcoach kunnen rekeninghouders direct in 600 beleggingsfondsen beleggen. Een groot deel daarvan zijn duurzame beleggingsfondsen. Bovendien biedt Binck de mogelijkheid om de Fundcoach alles-in-een rekening openen. U koopt dan in één keer een mix van aandelen, obligaties en vastgoed met wereldwijde spreiding en zorgvuldig beheerd.

Via Binck Fundcoach kunt u ook periodiek beleggen. U koopt dan maandelijks op een vaste dag automatisch en zonder transactiekosten voor een vast bedrag aandelen van het door u gekozen fonds. Het grote voordeel van op deze manier beleggen is dat u met aankopen op verschillende momenten en koersen minder afhankelijk bent van de timing. Bij een daling koopt u zelfs meer eenheden in. Deze manier van werken wordt door ervaren beleggers veel gebruikt om de risico’s te beperken. Het grote voordeel van Binck Fundcoach is dat het automatisch gaat. Op die manier kunt u, zonder al te veel moeite stap voor stap een vermogen opbouwen.

Persoonlijk gesprek?

Van 26 tot en met 28 september zijn de beursexperts van Alex weer aan de Costa Blanca. Een uitstekende gelegenheid om eens persoonlijk met hen van gedachten te wisselen over uw beleggingsstrategie, uw portefeuille of andere vragen die u heeft ter sprake te brengen. Neem contact op voor een afspraak via +34 952 924 011 of via info@alexspanje.com.

Dit vind je misschien ook leuk