Veroordeelde Messi opent restaurant in Barcelona

door admin

Samen met zijn broers en zus heeft de Argentijnse stervoetballer geïnvesteerd in het restaurant en in een samenwerking met drie doorgewinterde culinaire specialisten: de gebroeders Juan Carlos, Borja en Pedro Iglesias. De drie hebben al een flink curriculum opgebouwd in de culinaire wereld en beheren meerdere restaurants in de Catalaanse hoofdstad. Ze werkten onder veel meer samen met Ferran Adria van het wereldberoemde – inmiddels gesloten – restaurant El Bulli.

Argentijns dorp

Het restaurant heet Bellavista del Jardin del Norte. Het interieur doet dankzij verschillende stylistische details denken aan een Argentijns dorp met verschillende eethoeken rond een plein. Het restaurant van 1.000 vierkante meter groot met nog eens 1.000 vierkante meter aan tuin is te vinden aan de carrer d’Enric Granados 86-88 in de wijk L’Eixample. Dat is op een steenworp afstand van het voetbalstadion Camp Nou, waar Messi zijn vele successen boekte.

Napolitana a Caballo

De menukaart is internationaal maar toont veel Argentijnse gerechten. Naar verwachting zal het hoogtepunt van de kaart het gerecht Milanesa Napolitana a Caballo worden. Dit is namelijk het lievelingsgerecht van de voetballer. Dat is ossenhaas met gebakken ham, en garnering van tomaat, mozzarella en een gekookte ei en dat geheel wordt gepaneerd. Helaas voor veel voetbalfans, zal Messi niet veel in zijn restaurant te zien zijn. Dat is niet omdat hij in de gevangenis zit, want in Spanje hoeft iemand niet achter de tralies wanneer hij tot minder dan twee jaar wordt veroordeeld en nog geen strafblad heeft. Bovendien zullen de broers Iglesias zich over de dagelijkse gang van zaken ontfermen.

Dit vind je misschien ook leuk