SBS6 Team Vermissingen in Zuid-Spanje op zoek naar Johnny Zeegers

door admin
SBS6 Team Vermissingen in Zuid-Spanje op zoek naar Johnny Zeegers

Daar is de Arnhemmer een week of vier voor het laatst gesignaleerd bij een supermarkt van de keten Covirán. Een Nederlandse eigenaar van een Bed & Breakfast in Nerja zag Zeegers eerder in Nerja, een kustplaats op 22 kilometer ten westen van Almuñecar. Hij maakte kort een praatje met de Arnhemmer die op dat moment in goede doen was.

Eerder schakelde de familie een detectivebureau in dat als laatste een spoor vond van Johnny Zeegers in het Retiro Park in Madrid. Johnny’s familie maakt zich ernstige zorgen om zijn gezondheid. Johnny is 1.83 meter lang, om en nabij 70 kg en heeft donkerbruin haar en bruine ogen.

Nederlanders en Belgen aan de Costa Tropical in Granada wonen of verblijven en regelmatig in Almuñecar komen worden vriendelijk verzocht naar Johnny uit te kijken. Johnny kan zich inmiddels echter ook elders in Spanje bevinden.

Team Vermissingen heeft nu Nederlanders woonachtig in de buurt van Almuñecar gevraagd om naar Johnny uit te kijken. Ook is de hulp ingeschakeld van de lokale afdeling van Caritas en zijn circa twintig bars en restaurants aangeschreven om te achterhalen of zij Johnny de laatste weken hebben gezien.

Tips?

Denk je dat je Johnny hebt gezien of tips hebt over zijn verblijfsplaats bel dan naar 0800-0020 vanuit Nederland of naar +31 357508275 vanuit het buitenland. Je kunt ook mailen naar teamvermissingen@sbs.nl of reageren via het online tipformulier.

Team Vermissingen

In de uitzending van Team Vermissingen van woensdag 15 november om 21:30 uur wordt aandacht aan de zaak van Johnny Zeegers besteed. Team Vermissingen lost vermissingszaken op met hulp van kijkers en een team van specialisten op het gebied van crime en cold case zaken. De presentatie is in handen van Rik van de Westelaken. Thijs Zeeman, Gallyon van Vessem en Jens Olde Kalter maken de reportages op locatie.

Dit vind je misschien ook leuk