Gevonden Nederlanders in Coín al 10 dagen dood

door admin
Gevonden Nederlanders in Coín al 10 dagen dood

Het gaat om een man van 62 jaar, zijn vrouw vn 59 jaar en haar moeder van 89 jaar. Omdat de man zichzelf had opgehangen, dacht men in eerste instantie aan een geval van huiselijk geweld, waarin de man de twee vrouwen eerst om het leven zou hebben gebracht.

Uit de donderdag in Málaga uitgevoerde autopsie blijkt dat de Nederlanders al 10 tot 12 dagen niet meer leven en dat de man zelfmoord heeft gepleegd door zich te verhangen. Bronnen bij het onderzoek meldden eveneens op donderdag dat op de lichamen van de vrouwen geen tekenen van geweld zijn aangetroffen die wijzen op moord.

De 59-jarige vrouw zou lijden aan kanker en terminaal ziek zijn. Zij werd op een bed gevonden. Het lichaam van de moeder van 89 jaar lag in een andere kamer. Aan de deur van die kamer was een luchtverfrisser bevestigd. Haar lichaam was ingebakerd. Aanvullende autopsie moet nu meer informatie geven over hun doodsoorzaken.

De drie zouden weinig contacten hebben gehad in Coín. Niet veel inwoners blijken hen gekend te hebben. Ze waren veel thuis in het huis dat ze huurden op zeven kilometer buiten Coín. Wel bezochten ze een van de kerken in de stad. Een bezoeker van die kerk kon de politie vertellen dat de jongere vrouw terminaal ziek was en contact had met een groep palliatieve verzorgers verbonden aan de kerk. Sinds een paar weken werd de vrouw er echter niet meer gezien.

Naar verluidt kreeg het gezin in mei het nieuws dat de vrouw niet meer te genezen was en haar slechts vier maanden restten.

Dit vind je misschien ook leuk