Opnieuw man neergeschoten in Marbella

door admin
Opnieuw man neergeschoten in Marbella

De man werd neergeschoten bij de ingang van de urbanisatie Nagüeles door iemand op een motor. De dader reed na het lossen van enkele rake schoten snel weg en is nog op de vlucht. De neergeschoten man wilde juist een garage binnengaan, toen het vuur op hem werd geopend. De eerste meldingen van een vermeende schietpartij in Calle Pizarra kwamen binnen bij de politie om 20:20 uur die er meteen diverse patrouillewagens op afstuurde. Bij aankomst op de plek van het incident was de man die in zijn garage in een grote plas bloed werd aangetroffen, al overleden. Volgens bronnen bij de politie gaat het om een buitenlandse man van middelbare leeftijd. De eerste onderzoeksresultaten wijzen er volgens diezelfde bronnen op dat het om een afrekening in het criminele circuit gaat. 

Marbella wordt dit jaar geteisterd door een reeks zaken variërend van moorden, gijzelingen, schietpartijen en zelfs explosies. Dit gegeven komt terug in het laatste criminaliteitsoverzicht dat werd gepubliceerd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Tussen januari en september is het aantal moorden met 87,5% gestegen ten opzichte van een jaar geleden in dezelfde periode. Toen waren er 8 personen door geweld om het leven gekomen en dit jaar al 15. Het criminele circuit waarin deze moorden bovenal plaatsvinden zou zich vooral ophouden tussen Fuengirola en Estepona. 

Lees ook: Nederlander doodgeschoten in Torremolinos en Vier gewonden bij schietpartij in club Marbella en Twee explosies in Marbella als afrekening in drugswereld

Dit vind je misschien ook leuk