Deal of no deal: het Brexit Breakfast van Binckbank Spanje gaat wél door

door admin
Deal of no deal: het Brexit Breakfast van Binckbank Spanje gaat wél door

Wat er uiteindelijk op 29 maart besloten wordt over de Brexit is nog maar de vraag. Kaspar Huijsman en Nik Rainer (onze Engelse aanwinst bij BinckBank Spanje) geven een overzicht van de actuele stand van zaken en de mogelijke scenario’s tijdens De Brexit Breakfast op 29 maart om 10 uur in de Investment Academy in Marbella. Natuurlijk serveren we daar een kopje echte Engelse thee en scones bij. Wat er ook gebeurt: het Brexit Breakfast gaat in ieder geval wél door

Inschrijven kan via onze site. U kunt ons natuurlijk ook een mail sturen: info@binckspanje.com of bellen: +34 952 924 011. Wilt u iemand meenemen? Geef dan zijn of haar naam ook aan ons door dan reserveren we een extra plaats!

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Een analyse van de actuele stand van zaken en verwachte scenario’s.
  • Gesprek over de kansen en bedreigingen van uw beleggingen.
  • Welke Nederlandse aandelen zijn het meest gevoelig voor de Brexit.
  • Hoe u kunt speculeren op een goede of juist minder goede afloop van het Britse vertrek uit de EU.

Schrijf u hier in.

Waarom wilt u meer weten over de Brexit?

Sinds het Brexit-referendum van 2016 heerst in Groot-Brittannië politieke chaos, die ook zijn weerslag heeft op de Europese financiële markten. Nog altijd dreigt daardoor eind maart een chaotisch en economisch riskant vertrek uit de Europese Unie. 

Hoe moet u in deze spannende tijden verstandig omgaan met uw portefeuille? Welke sectoren en (Nederlandse) aandelen kunnen worden  geraakt of profiteren misschien juist? Kost de Brexit u geld of kunt u er ook aan verdienen? Wat zijn de scenario’s voor de komende maanden en daarna? Met welke impact op de economie en op beleggingen?

Eerstvolgende seminars in Marbella

23 april: Málaga bruist!

23 mei: Alles over Protrader

Dit vind je misschien ook leuk