Málaga bruist!

door admin
Málaga bruist!

Een bezoek aan Málaga wordt echter nog leuker als je wat meer over de stad weet. Daarom heeft BinckBank twee kenners uitgenodigd hun verhaal te vertellen. Op donderdag 25 april om 15.30 uur zult u aan de hand van Marc Sanderson en Anne van Dos Cortados een andere kant van Málaga leren kennen.

Málaga bruist, het is een populaire bestemming voor toeristen geworden. Maar ook veel internationale bedrijven vestigen zich in en rondom de stad. De gemeente Málaga heeft de afgelopen vijftien jaar haar uiterste best gedaan de stad aantrekkelijk te maken voor investeerders en daar is ze in geslaagd. Marc Sanderson, directeur van de afdeling International Economic Development van de gemeente geeft uitleg over het beleid én de resultaten. Marc komt van oorsprong uit Amerika maar is met hart en ziel aan Málaga verknocht en dat is te merken aan de manier waarover hij over zijn stad vertelt.

Anne Pennekamp is beter bekend onder de naam Anne van Dos Cortados. Ze woont inmiddels al jaren aan de Costa del Sol en heeft zich gespecialiseerd in Málaga. Ze is de schrijver van de Reisgids voor Málaga en begeleidt toeristen op rondreizen in heel Andalusië. Ze kent de stad op haar duimpje en weet er leuke verhalen over te vertellen.

Na afloop kunt u onder het genot van een glaasje wijn en hapjes uit de regio nog even napraten. Deze Málaga-middag mag u dus niet missen! Schrijf u in via binckspanje.com, door te bellen met +34 952 924 011 of stuur een mail naar info@binckspanje.com.

Waarom meer dan beleggen?

Waarom meer dan beleggen? Het team van BinckBank Spanje woont en werkt al jaren aan de Costa del Sol. Behalve dat ze verstand hebben van beleggen weten ze ook wat er in het land speelt. “Het leek ons leuk om het dit jaar nu eens niet alleen over beleggen te hebben. We weten van onze klanten dat er veel meer onderwerpen zijn die hen interesseren. We hebben daarom contact gelegd met een aantal sprekers die boeiende over die thema’s kunnen vertellen”, aldus Femke Utrecht, marketingmanager van BinckBank in Spanje.

Evenementenagenda en inschrijven

“We blijven een bank voor beleggers en ook voor hen hebben we specifieke seminars op de agenda staan. Met de andere evenementen willen we simpelweg iets extra’s bieden aan de Nederlandstaligen die hier wonen, zonder enige verdere bijbedoelingen of verplichtingen” aldus Femke Utrecht. Het totale overzicht van de evenementen én de mogelijkheid om in te schrijven staat op binckspanje.com.

Dit vind je misschien ook leuk