Oranjes vieren twintigjarig jubileum op Feria van Sevilla

door admin
Oranjes vieren twintigjarig jubileum op Feria van Sevilla

Het koninklijk paar wilde hun dochters daarom de Feria van Sevilla laten zien waar ze voor het eerst met elkaar dansten in het bijzijn van vrienden die hen daar apart hadden uitgenodigd. Daartoe waren ze allemaal geheel in stijl gekleed in de traditionele flamenco-kleding. Prinses Amalia in het fel geel, prinses Alexia koos voor turkoois en prinses Ariane droeg een jurk met rood met witte stippen. Koningin Máxima zag er prachtig uit in het violet met roze en koning Willem-Alexander droeg een passend zandkleurig pak. De dames waren getooid met een waaier en de koning had zijn telefoon in zijn hand.

Op de foto’s is te zien hoe de leden van het koninklijk huis dansen, sherry drinken en plezier maken in een van de caseta’s op het feria-terrein in de Andalusische hoofdstad. Willem-Alexander en Máxima leerden elkaar kennen in de caseta van Club Aero ofwel de Real Club de Andalucía. Daar was ook Miriam Ungria aanwezig, de weduwe van prins Kardam van Bulgarije, met wie ze goed bevriend zijn gebleven. Andere goede vrienden Simoneta Gómez-Acebo en Pía Getty – zus Marie-Chantal van Griekenland waren er ook. Het gezin lunchte met een gezelschap van 120 personen en nam even de tijd om te poseren en om een ritje in een paardenkoets te maken. 

Het bezoek van de Nederlandse koninklijke familie is ook bij de Spaanse pers niet onopgemerkt gebleven. Lees hier de artikel over hun bezoek in DiezMinutos, de kranten ABC, El País, El Confidencial en Diario de Sevilla, onder andere.

Dit vind je misschien ook leuk