Aftellen tot de negende editie van de Marbella Vierdaagse

door admin
Aftellen tot de negende editie van de Marbella Vierdaagse

De organisatie is bijzonder blij met de nieuwe locatie Plaza del Mar – even omgedoopt tot het M4DW plein – langs de Paseo Maritimo. Het plein biedt een prachtig zicht over de de Middellandse zee en is voorzien van bankjes en schaduwplekjes voor de wandelaars en vele supporters! 

Ieder jaar wordt het programma zodanig aangepast om nog meer in te spelen op wensen van deelnemers en gasten. Deze keer is er bijvoorbeeld een heel gevarieerd muziekprogramma waar niet alleen de Swing Dixieland Band en het DJ team van MOOOV events iedere dag vanaf 12 uur zullen optreden maar er is ook een keur van artiesten uitgenodigd om in de namiddag iedereen te vermaken, oa de Gypsy Bros, Ger Vos, Ivanildo Kembell en vele anderen. ’s Ochtends zal de band Mitá Mitá samen met een personal trainster voor de opwarming zorgen.

Het openingsfeest op woensdag 16 oktober vindt plaats op Plaza del Mar vanaf 20:30u. Iedereen is uitgenodigd om samen te vieren dat de 9e editie van start gaat.

Dit jaar kunnen de deelnemers kiezen uit 3 routes; 10, 20 en 30 kilometer. De nieuwe afstand van 10 kilometer blijkt erg populair te zijn, tot nu heeft 16% van alle deelnemers voor deze route gekozen.

Op het M4DW plein is een medische tent aanwezig waar wandelaars terecht kunnen bij deskundige medewerkers voor advies en problemen en ze kunnen daar ook een massage laten doen. Naast het plein en op de routes is een ambulance stand-by. 

Ook in 2019 bestaat het grootste deel uit Nederlandse deelnemers, gevolgd door Spanje en België maar in totaal kan de organisatie wederom rekenen op ongeveer 20 nationaliteiten die deelnemen, inclusief een groep buitenlandse militairen.

Nog inschrijven?

Voor degenen die nog niet beslist hebben, je kunt nog altijd inschrijven voor de Marbella 4 Daagse 2019, je kiest zelf hoeveel dagen en welke afstand. Ga je niet wandelen dan van harte welkom om op het M4DW plein te genieten van de sfeer, muziek en ambiance. Tot ziens in Marbella!

Volg de Marbella 4 Daagse op Facebook!

Dit vind je misschien ook leuk